24. elokuuta 2012

Olisitko kulta hetken paikallasi!!!

Tämä pyyntö oli osoitettu taas kerran vanhemmalle pojalle, kuvien ottaminen on nykyään melko haastavaa ainakin minun peruspokkarilla koska poika ei millään malta olla paikallaan sitä hetkeä että saisi kuvan otettua. Kaikki kuvat ovat nykyään siis epätarkkoja ja enemmän tai vähemmän suhruisia. =)

Ottobre 4/12 lehdessä oli ihana kaava hupulliseen jumpsuit-haalariin. Tätä piti ehdottomasti kokeilla ja vanhempi poika sai itselleen haalarin koossa 110 cm. Haalari on tehty EK:n palalaarista löytyneestä collegekankaasta, resori ja trikoo jolla huppu vuoritettu ovat taas kerran tilattu Hannan kankaasta. Vetoketju on peräisin jostain oman äidin ompelutarvikevarastosta. Kauheasti en mallia lähtenyt muokkaamaan, pari senttiä pituutta lisäsin lahkeisiin ja kankaat leikkasin ilman saumavarojen lisäystä. Vetoketjun ompelu tuotti vähän tuskaa, kahden purkamisen jälkeen päätin että saa olla vaikka ei nyt niin kaunis tullutkaan.Tästä tykättiin ja haalari pääsi heti käyttöön.

5 kommenttia:

 1. Sama haalari työn alla. Minä vaan olin niin laiska, etten jaksanut alkaa vuorittamaan huppua (en tiedä miksi...) ja nyt ihan suoraan sanottuna vähän harmittaa. Nnoh, muuten tulee kyllä kiva - ilman vuoria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti tulee kiva ilman sitä hupun vuorikangasta. Meille näitä tulee ihan varmasti myös lisää! =)

   Poista
 2. Minäkin (vähän hitaasti lämpenevä?;)) alan jo lämmetä näihin jumpsuitteihin, on ne kyllä kivoja =)

  VastaaPoista
 3. hauskannäköinen haalari. En voi sille mitään, mutta en vain osaa sanoa haalaria jumpsuitiksi :DD

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!