22. elokuuta 2012

Traktoreita ja kuvankäsittelyn alkeet

Kuvankäsittely tosiaan ei ole vielä hallussa, mutta jostain sekin on aloitettava, kieli keskellä suuta sain pari kuvaa seuraavaa kuosiin! =)

Ystäväperheen esikoinen täytti tässä taannoin 4 vuotta ja koska tämä poika tykkää traktoreista niin kovasti piti minunkin yrittää sellainen synttärilahjaan loihtia. Ensimmäinen versio oli ihan kiva, mutta jotenkin en vaan ollut siihen tyytyväinen. Hukkaan ei tosin tämäkään paita mennyt, se päätyi oman pojan vaatevarastoon.


Kaava OB 4/12  malli 18. koossa 110 cm. Tähtitrikoo tilattu Metsolasta, sininen trikoo Ikasyrin salaisesta paketista ja resori Hannan kankaasta. Applikaatio velourista.
Ja kun ensimmäinen paita ei omasta mielestä ollut hyvä piti tietysti tehdä toinen, samalla kaavalla, kangas ja applikaatio vaan vaihtui.


Raidallinen joustofrotee Metsolasta  ja resori Hannan kankaasta. Applikaatio tässäkin velourista.

3 kommenttia:

 1. Tosi hienot applikoinnit. :)
  P.S suosittelen ottamaan pois käytöstä sanavahvistuksen kommentoinnissa, ne on aika hankalia. Sen sijaan voi laittaa asetuksen niin että itse hyväksyy kommentit.

  VastaaPoista
 2. Todella hienot kuvat ja paidat! Meidän kohta 4v konemies tykkäisi varmasti myös! =)

  (ja joo, tuo kuvallinen salasanavahvistus olisi kiva olla poissa. Nim. kolme kertaa yrittänyt, eikä vieläkään osunut kirjaimet/numerot siinä oikein =D )

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti! =) Mä oon tosiaan vielä niin pahvi tässä blogin kirjoitushommassa että kiva kun neuvotte. =) Kävin vaihtamassa siihen sanavahvistuskohtaan nyt ei, toivottavasti meni nyt oikein! =)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!