12. syyskuuta 2012

Kuinka koira sai housut

Meidän perheeseen kuuluu myös koira, Roosa nimeltään. Roosa täyttää joulukuussa jo kymmenen vuotta joten aika mummeli hän jo alkaa olla. =) Mummeli tai ei mutta pari kertaa vuodessa Roosikselle tulee aina niin ihana juoksuaika ja se tietää aina hänelle housujen käyttöpakkoa sisätiloissa. No tänään taas huomattiin että tämä lysti alkaa joten oli aika kaivaa pöksyt kaapin uupenista taas käyttöön. Vanhat oli kyllä jo niin kulahtaneet ja huonot että päätin ommella Roosalle uudet housut. Tälläiset niistä tuli:

 


Housunkaavan piirsin vanhoista ja tarvikkeet löytyi kaikki ompeluhuoneen kätköistä. Pala puuvillakangasta, kristallimuovia, pala resoria, pätkät kumi- ja tarranauhaa ja tadaa housut valmistui suit sait sukkelaan. XD

Niin ja onhan postistakin kotiutunut taas pari pakettia, tällä kertaa paketit tulivat täältä ja täältä. Tälläisiä ihanuuksia tuli tällä kertaa:2 kommenttia:

 1. Meidänkin koirarouva on jo 11,5 vuotias ja silti tuota juoksujen riemua riittää ;)

  Ihania kankaita! Tilasitko Hannan kankaalta? Tilasitko tuon Kioskikissan vai saitko kaupan päälle? Minun paketissa oli pala Kioskikissaa ja keltaista resoria ja mietin, ovatko kaupanpäällisiä vai vahinko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osan noista tilasin Hannan kankaasta, ja tuo kioskikisu ja resori oli yllärinä paketissa. Heillä oli joku sellanen "kampanja" silloin että kun tilasi niin sai ne kaupanpäälle. =)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!