7. syyskuuta 2012

Raglaavat joogaboxerit

Selailin vanhoja käsityölehtiä ja löysin taas kerran sieltä muutamat kaavat jotka on jo kauan ollut vailla toteutusta. Syntyi siis vaatesetti itselle joka näyttää tältä:Paidan kaava OB 5/11 malli 4 ja pökät SK 1/12 malli 13 . Molemmat kankaat olen ostanut kyllä johonkin muuhun tarkoitukseen joten pientä kikkailua tarvittiin että sain kankaat riittämään koska muokkasin molempia kaavoja niin että paitaan tuli lisää pituutta, samoin kun housujen lahkeet halusin pidempänä kuin kaavassa. Vähän leikkaa-liimaa meininkiä se oli ja kuvioiden ja raitojen kohdistamisen sai osaksi unohtaa mutta lopputulokseen olen tosi tyytyväinen. =) Sirkus jersey on tilattu täältä ja resori  + raitatrikoo täältä.
 
Vanhemman pojan vaatekaapin siivouksen yhteydessä selvisi myös että kalsarit alkaa tällä jäbällä olemaan osaksi pieniä joten syntyi koeompeluksen tuloksena ihka ensimmäiset itse tehdyt bokserit.

Kaava ob 6/10 malli 16. Trikoo Ikasyr ja resori Hannan kankaasta   
       

2 kommenttia:

 1. Haa, piti oikein etsiä kuvasta ne kikkailut. Sulla tais olla paitakangasta metrin verran. Tein meinaan itselle paidan samaisesta kankaasta ja hihat jäi just vajaiksi...enpä tajunnut että oisin ne voinut paloista kasata. No, aina oppii uutta kun blogeissa seikkailee :)

  ja arvaa vaan alkoiko tehdä mieli raitahousuja kotilökäreiksi! Alkoi!

  Ihanat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metrin verran oli tosiaan tota sirkusta, aika tarkaan sen sai näin kulutettua, pieni tilkku vielä jäi jäljelle. Blogeista saa tosiaan monesti hyviä ideoita, seikkailu siis kannattaa! Noi housut on kyllä NIIN MAHTAVAT että niistä tuli heti lempparit, koko päivän niissä olen tepastellut ja voin sanoa että on mukavat päällä.

   Poista

Kiitokset kommentistasi!