10. lokakuuta 2012

Ilmojen halki käy Myyriksen tie!

Tämä meidän "Myyräkuume" on näköjään tarttuvaa laatua. Edellisen postauksen myyrä oli ilmeisesti myös esikoisen makuun ja hän tulikin pyytämään : "Saanko minäkin Myyrä -paidan äiti? Kilttiiii!!!! No jos lapsi kerran noin kauniisti pyytää niin ei muuta kun tekemään. T sai itse valita kuvan joka paitaan tulisi. Kuva ratkaisikin sitten mistä kankaasta paita tehtäisiin, väri vaihtoehtoja oli useampi mutta lopulta päädyttiin punaiseen pilvitrikooseen jota höystettiin turkoosein resorein ja turkoosilla tähtitrikoolla.


Paidan kaava on OB 4/12 lehdestä omin muokkauksin tehty koossa 110 cm. Pilvitrikoo on tilattu täältä, tähtitrikoo metsolasta ja resori Hannan kankaasta. Applikaatio on tehty velourista.

Tokihan paita tarvitsi myös kaveriksi siihen sopivat housut, ihan perus sellaiset.Housujen kaava on muokailtu OB 1/12 olleesta mallista, koko näissäkin 110 cm. Housujen kangas ja resorit on tilattu myös Hannan kankaasta. Ja on näköjään kuvan tekstiinkin hypännyt painovirhe paholainen! =) No mitäpä tuosta.

Setistä tuli ihan mukava, kuva onnistui hyvin, hiukan olisi voinut olla ehkä pienempi. Paidan hupusta tuli jotenkin tönkkö mutta menettelee. Tässä vielä muutama sovituskuva:


6 kommenttia:

Kiitokset kommentistasi!