1. lokakuuta 2012

Silmäpuolisankarit! ;)

Viikonloppuna minun käsityökirjastoni kasvoi taas yhdellä kirjalla. Etenkin vanhemman pojan toiveesta kävin Suomalaisesta kirjakaupasta ostamassa kirjan nimeltä SÖPÖT HUOPAMASKOTIT.Kirja on kieltämättä erittäin söpö, selatessa kirjaa tulee jo hymy huulille. =) Kirjassa on monen moista hahmoa ja ötökkää. Kirjasta löytyy kaavat ja ihanan helpot ohjeet näiden maskottien askarteluun.

Meillä on myös riehunut jonkin sortin syysflunssa, pojat olivat ensin kipeinä ja nyt olen itse viikonlopun aikana kehittänyt itsellenikin aika kurjan olon. Sen takia on käsityörintamalla ollut aika hiljaista, mutta tänään päätettiin pelkän kirjan selailun lisäksi kokeilla tehdä myös muutama maskotti. Poika valitsi kaikista hahmoista pupun ja sammakon. Ja eikun tekemään...

En tiedä voiko tämän räkätaudin piikkiin pistää hieman sitä että ensimmäisestä tekeleestä eli pupusta tuli ihan sika ruma! XD  Pojalle se kuitenkin kelpasi ja hän totesikin että "on se ihan hieno". Sammakko onnistui sitten jo paljon paremmin vaikka siitäkin tuli vähän tollainen silmäpuolisankari!


Kuvaamisen jälkeen liimasin kavereiden selkään vielä magneetit joten he pääsevät lastenhuoneen seinällä olevaan tauluun komeilemaan kunhan liima vaan on ensin hyvin kuivunut. Kahden maskotin teon jälkeen alkoi olo olla tästä taudista johtuen sellainen että oli pakko lopettaa, mutta näitä tyyppejä tulee ihan varmasti meille vielä lisää. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi!