8. marraskuuta 2012

IhanPerusPeipposet

Viikonloppuna sain yövuorossa puikoille uudet villikset. Toisen sukan varren sain aamuyön tunteina tehtyä, loput sukista neuloin valmiiksi muutamana iltana tässä viikolla kun lapset olivat jo nukkumassa. Tänään päättelin vielä langanpäät ja näin valmistui ihan perusvillikset itselle.


Sukat on neulottu Novitan 7-veikan peippo-langasta 3,5 sukkapuikoilla. Ohje sukkiin omasta päästä, kantalapun neuloin joustinneuleena 2o 2n ja kärkeen tein sädekavennuksen. Ja siinä ovat siis PerusPeipposet! =) 

Tulevana sunnuntaina juhlitaan taas isiä. Meillä on sunnuntaina vielä toinenkin syy juhlia, nimittäin esikoinen täyttää samana päivänä 4-vuotta. Varsinaiset synttärikemut vietetään varmaan sitten vasta viikon päästä kun itsellä on tiedossa taas työn täyteinen loppu viikko. Ja lupaamani arvonta pistetään kanssa käyntiin tässä lähiaikoina, palkinto/palkinnot ovat mietintämyssyssä jo kypsymässä! ;)


Esikoinen oli tehnyt leikkikoulussa tälläisen isäpäivälahjan ja kortin, aikasten hienot! =) Jännityksellä minäkin odotan että mitä tuolta kääreestä paljastuu sillä poika ei muistanut enää kotiin tullessa mitä siellä oli kun kysyin. Poika totesi vaan että, "Anna äiti minä avaan sen niin näät mitä siellä on!" Juu ei avattu, lahja sujahti piiloon kaapin uumeniin odottamaan sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi!