19. marraskuuta 2012

James ja punaiset ruusut

Käsityörintamalla tuntuu kaikki tekeleet olevan enemmän tai vähemmän vaiheessa. Tekeillä on mm vauvalahja, villasukkia ja uutena juttuna olen koittanut opetella koukkuamista. Ja aika koukuttavaa se onkin, yksi lapanen on jo valmiina sillä tekniikalla tehtynä, nyt se odottaa vaan kaveria. =) Lisäksi olen piirtänyt kasan kaavoja jotka nyt odottaa toteuttamisvuoroaan. Toivotaan että jotain valmistakin tulisi ettei täällä olisi vaan tätä kitinää siitä miten kaikki hommat on hujan hajan! =)

Mutta tapahtui viikonloppuna sentään jotain, tosin ei mitään käsitöihin liittyvää. Viikonloppuna vietettiin esikoisen ns. viralliset 4 v.-synttärit joihin oli kutsuttu isovanhemmat ja muut lähisukulaiset. Paketteja tuli taas vino pino ja vieraille tarjottiin kakkukahvit. T sai myös aivan mahtavan ruusukimpun, 20 punaista ruusuja!
Sunnuntaina saatiin myös miehen kanssa hetki omaa aikaa kun päästiin ihan kahdestaan elokuviin. Pojat olivat sillä aikaa mamman ja pappan luona hoidossa. Ja kieltämättä oli ihan mukavaa vaikka lähes kahden ja puolen tunnin istuminen paikallaan näin tottumatta oli aika koettelemus! ;)

Elokuva jota kävimme katsomassa oli uusin James Bond, Skyfall. Ja täytyy sanoa että elokuva oli loistava, minä tykkäsin ainakin kovasti! Adelen esittämä elokuvan tunnusmusiikki saa myös tuttuun Bond-tyyliin ihokarvat nousemaan pystyy ja kylmän väreet kulkemaan pitkin selkää, ihan huikeaa!
Seuraavassa postauksessa toivottavasti taas jotain käsityö asiaa, valmiita sellaisia! Nyt ei muuta kuin hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi!