11. marraskuuta 2012

Kuin neljä marjaa... tai ainakin melkein!

Meillä otettiin pieni varaslähtö huomiseen isänpäivään ja esikoisen synttäreihin koska itse hipsin aamusta työmaalle enkä ole silloin kotona kun mies ja lapset heräilee. Perheen pienin oli jo nukkumassa mutta huomisen päivänsankarit saivat siis jo nähdä tekemäni lahjat. Ja ei perheen pieninkään ilman jää, lisäksi sain tehtyä itsellenikin jotain. Huomenna tämä poppoo pukeutuu siis kuin neljä marjaa! =)

Sovituskuvia en nyt tähän hätään saanut näistä, ehkä huomenna sitten... Miehen paidan kaava on joka tyypin kaavakirjasta, tein xl-koon ilman saumavarojen lisäystä ja helmaan lisäsin reilusti pituutta. Tämä oli ensimmäinen ompelus miehelle ja siitä tuli oikein hyvä! Poikien paidat on tehty OB 6/12 mallin 16. kaavalla, koot 92 cm ja 110 cm. Nämä leikkasin myös ilman saumavaroja. Oma paita on tehty OB 5/12 Cool Grey-kaavalla koossa 42. Ilman saumavaroja tämäkin ja helmaan lisäsin muutaman lisäsentin.

Auto- ja pilkkutrikoo tilattu Kestovaippakaupasta, resori ja yksivärinen trikoo Hannan Kankaasta ja raidallinen trikoo on Liandlon tuotantoa mutta nyt en kyllä jaksa muistaa mistä sen olen aikoinani tilannut.

OIKEIN HYVÄÄ SUNNUNTAITA JA ONNEA KAIKILLE ISILLE! 

4 kommenttia:

 1. Hienoja paitoja. Ei muuta kuin ryhmäkuva teistä vielä joulukortteihin;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joulukortti idea on kyllä hyvä, harmi vaan kun olen niin huono niitä joulukortteja lähettämään.

   Poista
 2. Samaa kangasta, mutta jokainen oman näköinen!

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!