23. marraskuuta 2012

On ne kyllä aika pienet...

...nimittäin nämä lahjaksi tehdyt vauvan vaatteet ja ovat sentään tehty 62/68 cm koossa. Työkaveri sai kuukausi takaperin pienen pojan. Töissä pähkäilivät että miten uutta tulokasta muistettaisiin ja yksi kollega sitten ehdotti minulle jos näpertelisin jotain pientä. No ei minua kauheasti tarvinnut hommaan houkutella. Ihana oli päästä tekemään taas pitkästä aikaa vauvan vaatteita, onko oikeasti omatkin lapset olleet niin pieniä joskus että olisivat näihin mahtuneet? 

Bobyn kaava OB 1/06  ja puolipotkarit SK 4/06. Molemmat vaatteet on kokoa 62/68, eli pientä säätöä tein kaavojen kanssa. Kokomerkit ompelin tarkoituksella ulkopuolelle etteivät raavi tai karhi sitten vauvan ihoa. Astronautti-trikoo on tilattu ikuisuus sitten Royal-tuotteesta, turkoosi joustofrotee ja resori taas Hannan kankaasta ja raidallinen joustis on Metsolasta.


Ja käynnissä olevan arvonnan myötä olen saanut myös uusia lukijoita. Tervetuloa vaan kaikille uusille, toivottavasti viihdytte tämän rouvan ja murujen matkassa. =) Ja arvontaan saa toki vieläkin osallistua, aikaa on vielä. Arvontaan pääset osallistumaan TÄÄLLÄ

 OIKEIN MUKAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

10 kommenttia:

 1. Hieno setti! Kehtaa antaa lahjaksi :)

  Pieniä vaatteita on siitä kiva tehdä, että leikkaaminen on helppoa ja kangasta menee vähän. Ja on ne vaan niin ihanan pieniä :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat! Varsinkin tykkään puolipotkareista, kiva tähti ja etenkin noi jalkapohjat on suloiset :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanat vaatteet! Nuo puolipotkarit on kerrassaan söpöt!!

  VastaaPoista
 4. Oooo, niin söpö ja yhteensopiva, hauska setti! :)

  VastaaPoista
 5. Onpa sievä setti :) Jätin sinulle tunnustuksen omaan blogiini.

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!