14. joulukuuta 2012

Kinkkukisan palkinnot tulee tässä!

Kaksi kolmesta voittajasta otti minuun s-postitse yhteyttä määräaikaan mennessä. Määräajan umpeuduttua olen koittanut väkertää arvonnan palkintoja kasaan aina jossain välissä. Tänään sain viime silauksen tehtyä ja tässä ovat ensimmäisen kinkkukisan palkinnot. Pääpalkinnon eli kinkun voitti siis Eisku. Onnea vielä ja possu lähtee sinulle postin mukana viimeistään alkuviikosta että possu ehtisi uuteen kotiin vielä jouluksi.

Kinkku eli possunen edestä......ja takaa!


Toisen palkinnon voitti liisax, onnea vielä sinullekin. Ensi viikolla on sinullekin tulossa postia jotta sinunkin palkinto löytäisi perille ennen joulua. Koska muita palkintoja ei ollut sen tarkemmin määritelty etukäteen päätin tehdä toisena palkintona tälläisen hapsuhiuksisen enkelin.

Enkeli edestä...


...ja takaa!

Molemmat palkinnot halusin toteuttaa niin että ne olisivat hieman jouluhenkisiä mutta myös sellaisia että ne voisivat ilahduttaa saajiaan vielä joulun jälkeenkin. Toivottavasti onnistuin siinä edes jotenkin. =)

Mutta näin tällä kertaa, mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille. Minä lähden kohta valvomaan toisten unia pariksi seuraavaksi yöksi.

6 kommenttia:

  1. Sika saapui määränpäähän ennen joulua. Söpö, suloinen. Jää tänne mummilaan lastenhuoneeeen unikaveriksi. Iloista ja hyvää Uutta Vuotta 2013.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että possu löysi perille. =) Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

      Poista

Kiitokset kommentistasi!