9. joulukuuta 2012

Odotettavissa pyjamabileet!

Kyseisen kankaan kun näin syntyi heti mielikuva pitkistä kalsareista tai pyjamasta. Kankaan tilasin jokin aika sitten Metsolasta ja resori on tullut joskus Ikasyrin salaisessa paketissa. Molemmat pojat saivat siis uudet pyjamat, tosin nämä päätyy vielä odottamaan joulua, aattona voidaan sitten pitää pyjamabileet! =) Silloin voi sitten ottaa myös sovituskuvia näistä.
Molempiin pyjamiin kaavat ottobre lehdistä, K:n unihaalari 6/12 ja T:n pyjama 6/09. Koot näissä on 92 cm ja 116 cm. Ilman saumavaroja leikkasin kankaat ja pieniä omia kikkailuja piti tietenkin taas tehdä, mm K:n haalariin tuli nepit vetoketjun sijaan.

Molempien pyjamiin väritin myös kangastusseilla yhden auton kuvan. Jännä nähdä miten värin käy ensimmäisessä pesussa, paketissa luki kyllä että pitäisi kestää 60-asteen pesua. Nähtäväksi jää miten tulee käymään.

13 kommenttia:

 1. Ihanat!! Ja minusta jotenkin aivan ihana ajatus jouluisista pyjamabileistä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joulusaunan jälkeen voi sitten laittaa nämä päälle.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Sattui hyvä päivä että tultiin koneiden kanssa hyvin juttuun. ;)

   Poista
 3. Hauskat pyjamat! Tuo autokangas on minunki mielestä vähän kalsarikangas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Todellakin ihan kalsarikangas, ei tästä olisi voinut mitään muuta tehdä minunkaan mielestä. =)

   Poista
 4. Kivoja on. Nimenomaan yökkäreinä.

  VastaaPoista
 5. Nää on hienoja.. Minulta jäi aikoinaan tämä kangas tilaamatta kun en oikein tiennyt, mitä siitä olisin tehnyt, mutta yökkäreinä tää toimii mainiosti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä pitäisi kaikki kankaat ostaakin samalla lailla kuin tämä, siis selvän vision ollessa jo mielessä.(Punastelee täällä kun hyllyt tursuilee kankaita ilman sitä lopullista visiota...)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!