17. joulukuuta 2012

Pahvilaatikoiden uusi elämä kuva-arvoituksen kera!

Nappasin yksi kerta töistä pari tyhjää pahvilaatikkoa mukaan ja kotona pyöri yksi "turha" kenkälaatikko nurkissa, nyt  niistä kaksi pääsi  jatkojalostukseen. Rumat laatikot sai uuden kuosin kangasverhoilun ansiosta, aika kivan näköiset tuli vaikka vähän harjoituskappaleita olikin. Ja pääsivät myös heti käyttöön. =)


Kenkälaatikko sai uuden ilmeen Ikean kettu-kankaasta. Laatikko täyttyi erilaisilla askartelu- ja käsityötavaroilla.

Toisen laatikon päällystin lintukankaalla, sekin on joskus aikaa sitten ostettu Ikeasta. Tämä muodostui hyväksi laatikoksi erilaisille keskeneräisille virkkaus- ja neuletöille. Tämän kehtaa jopa jättää nyt näkösälle hyllyyn tai pöydälle.

Lintukankaan ostin alunperin poikien huoneeseen verhokankaaksi, ne valmistui jo aikaa sitten alkuvuodesta. Kuva on otettu helmikuussa, maisema on ollut näköjään silloin yhtä luminen kuin nytkin jatkuvan lumisateen ansiosta. Kuvassa on myös toinen meidän pojista "piilossa". Löydätkö sinä hänet kuvasta? =)


 Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihana piilo, kuin jänöjussi pensaassa <3 Miun pitäisi kanssa nähdä vaivaa ja somistella, tuntuu vain ettei koskaa ole "aikaa"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =)! Minulla nuo laatikot on pyörineet tuossa jo jonkin aikaa kanssa, tänään iski inspis ja esikko päätti että ei nuku päiväunia niin alettiin askarrella näitä laatikoita.

   Poista
 2. Tosi kivat laatikot! Oliskohan tuo poika tuossa tuolin takana...

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavia! Onneksi en ehtinyt vielä hankkia smart storeja uuteen asuntoon kangaslaatikoiksi, tälläsiähän mä teen. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä! =) Kiva saada tälläistä palautetta!

   Poista

Kiitokset kommentistasi!