19. joulukuuta 2012

Pussi-apinoita

Tämä kangas sai meillä nimekseen pussi-apinat koska T totesi kangasta katseltuaan että; "äiti, noilla apinoilla ei ole käsiä eikä jalkoja ja ne on tollasessa pussissa". =) Kankaan tilasin täältä jokin aika sitten, kangas myytiin 2-laatuisena mutta en minä siinä mitään suurempia vikoja nähnyt. Kankaan ostin ihan peruspaitaa varten mutta kaavapinossa on jo jonkin aikaa lojunut OB 5/12 lehdessä olleen Timeless and cozy-tunikan kaavat, joten päätin käyttää kankaan sen toteuttamiseen. No kaikki ei mennyt sitten taas niin kuin oli ajatellut sillä kangas ei riittänyt molempiin hihoihin. Mutta ei hätää, kikka kolmonen käyttöön ja ommellaan hihat useammasta palasta, kas näin:



 
Tunikan ompelin mitään ihmeempiä muutoksia tekemättä ja lopputuloksesta voisin sanoa että paitaosa on melko väljä ja hihat hirmu kapeat. Seuraavaksi siis paitaosa vähän pienenmäksi ja hihoja vähän leveämmiksi. Pääntie tässä on vähän venemäinen, sitäkin pyöristelisin hieman seuraavaksi. Ohjeessa helmaan ommeltiin framilonia mutta minä surautin siihen vain resorikantin ja sillä rypyttyi ihan hyvin. Kuvat ovat taas aika luokattoman huonoja (anteeksi siitä) kun kiireessä aamulla nappasin että sain uuden tunikan heti päälle. Ja onhan tämä kieltämättä aika mukava, pienin muutoksin tästä saisi siis ihan SUPER mukavan. =)

6 kommenttia:

 1. Kivat hihat!

  Mäkin tykkään hirmusti tästä kaavasta, juuri niiden pienten muutosten kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Seuraavaan tosiaan tietää tehdä niitä muutoksia. Vaikka olisihan niitä voinut hetikin tehdä kun luki lehden kuvatekstin: "Tunika muotoiltiin monenlaista vartaloa imartelevaksi. Pääntien venemäinen muoto korostaa kapeita pitkiä hihoja." =D

   Poista
 2. Ompa kivannäköinen tunika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päivän testin jälkeen voin sanoa että ihan loistava vaate. =)

   Poista
 3. Ihanan näkönen! Voisinpa itsellenikin kokeilla tuon mallista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on kyllä kiva malli, suosittelen! =)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!