19. helmikuuta 2013

Sydän sykkyrällä

Oma ystävänpäivä-paita jäi makaamaan paloina ompeluhuoneen pöydälle koska leikkasin paidan palat niin päin honkia että mielenkiinto loppui kesken ja meinasin jo nakata koko kankaan roskiin. Onneksi sydämiin voi pukeutua vaikka joka päivä joten päätin tänään koittaa pelastaa tämän pienen katastrofin alun. Tuli siitä nyt ainakin paidan näköinen jos ei muuta! =)


Kaavana käytin samaa kuin ankkasetin pallopaidassa, eli OB 2/07 malli 2. Aluksi meinasin tehdä paitaan taskun mutta päädyin kuitenkin brodeeraukseen. Sen tekemiseen menikin sitten yhtä kauan kuin koko muun paidan ompeluun. =) Kaula-aukolla on valenappilista jossa sydän KAM-nepit.

               Sydän trikoo Metsolasta
               Resori Hannan Kankaasta
               KAM-nepit KVK
               Brodeerauslangat Ebayn ihmeellisestä maailmasta

10 kommenttia:

 1. Sympaattinen hyvänmielenpaita!

  VastaaPoista
 2. Ihana! Sydäntrikoo on kyllä suloista :)

  VastaaPoista
 3. ihana <3 siis miten onkin noin hyvännäkönen miun silimään tuo sydän kuvio. aikasemmin en oo pahemmin välittäny kun lasten vaatteissa, mutta nythän siis kääääääk..mistäs hankin omani??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin tykkään tästä kankaasta kovasti, jotenkin niin raikas ja puhdas väri. Omaani hypistelin kauan vaan hyllyssä kunnes raaskin leikata. Tätä ostaisin varmasti lisääkin jos jostain saisi.

   Poista
 4. Siis vau tuota brodeerausta! Itse en voi edes ymmärrä miten se on tehty (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi ompelukone on niin fiksu että se tekee työt, itse saa ihailla vieressä. Hieman netin selailua (ilmaisten kuvien hakeminen netistä) ja huolellinen valmistelu (tukikankaat yms.) ja kone hoitaa loput! =)

   Poista
 5. Mun mielestä toi on tosi hieno, ja toi brodeeraus <3

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!