24. helmikuuta 2013

TWEED

Erään kaupan alekorista lähti kerran mukaan kerän verran Novitan 7-veikan TWEED lankaa. Lanka päätyi kotona aluksi laatikon uumeniin mutta nyt se on käytetty erittäin tehokkaasti, vain muutama pätkä jäi sukkien päättelyn jälkeen. Syntyi taas kerran villasukat itselle, näitä ei voi olla koskaan liikaa, eihän?
Sukat on neulottu 3½ puikoilla ja ohje omasta päästä. Ensimmäistä sukkaa tehdessä olin ilmeisesti niin muissa maailmoissa että tajusin vasta kiilakavennuksia tehdessäni että eihän tuo minun yksi kerä tuota Tweed-lankaa tule millään riittämään molempiin sukkiin, kaapista löytyi onneksi jämät harmaasta 7-veikan kerästä. Vähän sukista tuli nyt eri paria, mutta ei väliä, varpaat pysyvät silti takuulla lämpiminä.

Uusia lukijoita on myös tullut muutamia lisää, tervetuloa! =) 50 lukijan määrä ei ole siis enää kaukana, jos ja kun tuo luku tulee täyteen keksitään jotain kivaa teille lukijoille.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat sukat! Tuo tweed-lanka ei ole koskaan minua sytyttänyt, mutta tuolla lailla yksiväriseen yhdistettynä siitä näköjään tulee kivaa jälkeä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei tästä itsellekkään mikään lempparilanka kyllä tullut. Onneksi lanka on nyt käytetty niin voi seuraavaksi ostaa jotain muuta. :-)

      Poista

Kiitokset kommentistasi!