20. maaliskuuta 2013

Kentiäs kupponen kuumaa hummaseni?

Kamomillahepat on kyllä minun mielestä yksi kauneimmista kuoseista mitä Majapuu on neuloksena teettänyt. Kauhealla paniikilla näitä silloin kahdessa värissä näpyttelin ostoskoriin etten vaan jäisi ilman. No eipä siinä järki taas pelannut yhtään ja ostin tätäkin vain metrin pätkän. Esipesun jälkeen kangasta oli rapiat 90 cm. Kauan mietin että mitä tästä sitten tekisi itselle koska pojille tämä kangas oli liian tyttömäinen. Koska kuosi on itsessään jo kaunis niin tässä kohtaa varmasti hyvin simppeli kaava valinta toimisi. Syntyi taas paita jo tutuksi tulleella kaavalla, OB 2/07 malli 2. Leikkasin kankaan vähän reilummilla saumavaroilla että paidasta tulisi sopivan rento eikä ihan makkarankuori. =)
Helmaan lisäsin tuollaisen pienen tampin ylijääneestä resorin pätkästä ja keltaisen napin kaivoin nappilaatikon pohjalta.

Kamomillaheppa-neulos Majapuu
Pinkki resori Hannan kangas

Niin ja muistatteko vielä tämän paidan? (koko postaus löytyy täältä!)
Tämä paita ei kovin montaa käyttökertaa ole saanut pojan päällä. Aina kun tätä yritti pojan päälle tyrkyttää niin poika vaan totesi ettei tykkää paidasta. Lopulta selvisi että poitsu ei tykkää tuosta hupusta, kieltämättä en minäkään tykännyt! Huppu oli jo valmistuessaan minusta ihan kauhea joten kun tämä lause tuli nyt pojan suustakin niin päätin vähän tuunata paitaa. Ratkoin hupun irti ja kanttasin pääntien uudelleen resorikaitaleella. Ja tällänen paidasta nyt tuli, toivottovasti nyt kelpaisi paremmin pojan päälle!

10 kommenttia:

 1. voi vitsit miten upee on tuo humma pusero. ja tää myyrä..jopa mein esikko pian 9 vee haluis kuulema tollasen kun kuvan näki XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja myyrä on niin ihana! <3 Toivon tosiaan että meillä poika suostuu nyt käyttämään tuota paitaa.

   Poista
 2. Aivan ihana tuo heppapaita (haluu kans, mutta eipä tullut oltua yhtä vauhdikas napsusormi)!!! Ja mikä hieno myyrä! Toivottavasti nyt sitten pääsee käyttöön huputtomana versiona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Toivottavasti Majapuu teettää tätä kuosia vielä uudestaan. Ja myyräpaidan poika laittoi ainakin mukisematta tänään leikkikouluun päälle. Että taisi olla onnistunut tuunaus. ;)

   Poista
 3. Oi tuo humma on yks miun lempparikuosi, vaikka en mikään heppafani ookkaan noin muuten. Aivan ihanan ompeluksen oot tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän ihana tuo Kamomillahepat sinun puserona. Miksi ihmeessä minä näin sen lasten kuosina???? Ja täytyy sanoa, että myyrä on <3. Voi kun uskaltaisi tehdä tuollaisen applikaation U:lle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! =) Toivotaan tosiaan että tätä heppa kangasta saisi joskus vielä... Ja ilman muuta uskallat applikoida! =D

   Poista
 5. Tuo punainen heppa on kyllä ihanaa, sopii niin hyvin aikuisellekin. Mulla olis tuossa palanen vihreää... mitähän siitä keksii.
  Ja myyrä on aina kyllä ihana. Hyvin onnistunut paidan muutos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minullakin on sitä vihreää heppaa vielä jemmassa hyllyssä. Sitä olen hiplannut jo monta kertaa ja miettinyt että mitä siitä tekisi. =)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!