29. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen

Iloista pääsiäistä kaikille! 
Esikoisen tekemiä pääsiäisjuttuja leikkikoulussa, vähänkö on hienoja! Äiti on ainakin niin ylpeä taas pojastaan! =)
Kävin tänään tutkiskelemassa (ja tuskailemassa) yläkerran varastoissa olevaa tavaran paljoutta. Aikani kun siellä mylläsin niin löysin mm. tälläiset itseni tekemät pääsiäiskoristeet. Näissä komeili vuosiluku 1988, aika retrot jo siis. =)
 Pääsiäisen alla meille muutti tälläinen suloinen hunajanalle perhe. Nämä ei nyt varsinaisia pääsiäiskoristeita ole mutta nämä olivat jotenkin niin keväiset. Nämä Sylvanian families-sarjaan kuuluvat nallet suorastaan huusivat minun nimeäni erään marketin ale-laatikossa joten enhän minä niitä voinut jättää ostamatta kun hintakaan ei päätä huimannut.
Ennestään minulta löytyy yksi tuollainen Sylvanian families-hahmo, ruskea nalle muori. Tämän nallen olen joskus löytänyt jostain kirpputorilta ja hän on jo kauan asustellut yksinään yhdessä Lundby nukkekodin  lisäkerroksessa. Nallen kotikin on kalustettu lundbyn kalusteilla. Ehkä tuo nyt ostettu nalle perhe muuttaa sitten pääsiäisen jälkeen samaan taloon nalle muorin kanssa. 

2 kommenttia:

  1. Nuo Sylvanian families-hahmot oli yksiä lapsuuteni halutuimpia lahjoja! Olivat kalliita ja toivoimme niitä yhdessä siskon kanssa. Missä lienevät nykyisin? Ja samanlainen violetinsävyinen Lundby-sohva löytyi meidänkin nukkekodista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä sylvanian families hahmot kyllä sulattaa sydämen! =)

      Poista

Kiitokset kommentistasi!