8. huhtikuuta 2013

Hanko-kauluri

Meille saapui viime viikon torstai-iltana kutsumattomia vieraita, nimittäin Yrjö ja Rippe. Nämä vieraat ovat ilmeisesti päättäneet viipyä meillä nyt oikein pitkään ja hartaasti sillä koko meidän porukka on enemmän tai vähemmän naama kalpeana täällä. Vapaapäivät kuluivat siis vähän eri merkeissä mitä oli suunnitelmissa. Käsityöt vaihtui siis vessanpöntön halailuun ja yrjöpyykin pyykkäämiseen.

Eilen päätin kuitenkin sisulla ja kiukulla tehdä edes yhden neuletyön loppuun. Valmistui Hanko-kauluri jonka ohjeen on suunnitellut Sanna Vatanen ja ohje löytyy Kevään 2013 Novita-lehdestä.
Kaulurin tein nro 6 pyöröillä ja Hanko-lankaa kului melkeen kaikki neljä kerää (2 +2), väreinä sinappi ja grafiitti.

Ukkeli lähti perjantaina tätä kivaa tautia uhmaten työporukan kanssa Tallinnan risteilylle. Reissussa nautittu miestä vahvempi ei tosin tainnut auttaa sillä kyllä tuo ukkelikin liittyi meidän seuraan sairastamaan. Tallinnan tuliaisena meille muutti aika liuta pieniä mummoja. Poikien tuliaistoiveena olikin maatuskat ja molemmat saivat omansa että ei tarvitse sitten tapella. =)
Niin ja kotiutui meille viime viikon alussa Disney store-pakettikin. Sieltä paljastui mm. tälläiset kaunokaiset.
Pocahontas-nuket eivät jää meille, ne tilasin ystäväni puolesta tuolta kaupasta. Inkkaritytöt pääsevätkin ilahduttamaan kahta pikku tyttöä. Belle ja Tuhkimo sen sijaan jäävät meille. Kohta pitää varmaan hankkia näillekin oma hylly kun näitäkin nyt tuntuu kertyvän...

4 kommenttia:

 1. Kaunis tuli tuosta kaulurista. Muitakin ihania siinä Novitassa on minullekin tullut mieleeni toteuttaa. Nukke poikineen siinä taas nöpöttää, ihania ovat kaikki.

  VastaaPoista
 2. Kiitosta kiitos! Kevään Novitassa oli kyllä paljon kivoja juttuja, minulla mm. yksi pipo työn alla siitä lehdestä.

  VastaaPoista
 3. nuo nuket on kyllä ihan mahtavat. parissa blogissa nyt niitä nähnyt ja tarttee varmaan alkaa kevään mittaan itellekkin tilausta sieltä vääntämään..tiedä sitten kumpi enempi innoissaan noista nukeista. äiti vai tyttö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä ihania! <3 Itsellä ei ole varmaan lapsena ollut tarpeeksi nukkeja kun pitää näin aikuisena niitä alkaa haalia.

   Poista

Kiitokset kommentistasi!