18. toukokuuta 2013

Ensimmäiset tekeleet Iloa ja lämpöä lapsille -keräykseen

Ensimmäiset mini-vaatteet ja villasukat  on nyt valmiina keräykseen. Sukat syntyi vaivatta ja ovat pätkitty versio junasukista. Lankana jämäkerä Novitan Nallea, raitoja en edes yrittänyt kohdistaan. =)
Vaatteiden ompelu olikin sitten yhtä tuskaa tällä kertaa, meinasin jo että kohta lentää koneet ikkunasta ulos! Saumuri teki luokattoman huonoa tikkiä ja resorikanttaukset tein vaikka kuinka monta kertaa jotta olin edes hivenen tyytyväinen lopputulokseen. Säätämisen ja purkamisen välillä sain sentään sauma saumalta vaatteet kasaan, huh! Toivottavasti seuraavalla kerralla menisi kivuttomammin. Vaatteet kokoa 50 cm ja mukaelmat OB 1/12 lehdessä olleista kaavoista.
Arvontaan on jo tullut monen monta osallistujaa ja lukijoitakin tullut vaikka kuinka paljon lisää! Kiitos teille! Mutta mukaan arvontaan ehtii vielä, osallistumaan pääset TÄSTÄ!

5 kommenttia:

 1. voi söpöyttä miten ihania vaatteita..heti heräs myös mielenkiinto tuohon keräykseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps:siulle on mehtäpirtissä jotain ;)

   Poista
  2. Kiitos! =) Kyllä nämä tekeleet vaan niin minejä ovat että ei sitä voi oikein ymmärtää miten pieniä vauvat ovatkaan. Ja toinen kiitos tunnustuksesta, koitan laittaa eteenpäin tämän ehdottomasti tässä jossain kohtaa.

   Poista
 2. ihanat sukat ja minivaatteet <3

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!