11. toukokuuta 2013

Hyvän asian puolesta ja hyllyn täytettä

Salon seudulla on parhaillaan menossa tempaus jossa on tarkoituksena kerätä Salon aluesairaalan vastasyntyneille ja lastenosaston pikkupotilaille iloa ja lämpöä, eli villasukkia, pipoja, peittoja, vaatteita, leluja, rohkeuspalkintoja, askartelutarvikkeita, kirjoja, lähes mitä tahansa! Facebookista löytyy myös oma ryhmä tälle tempaukselle nimellä Iloa ja lämpöä lapsille. Paikallisessa lehdessä oli myös juttu asiaan liittyen, klik. Kaikki halukkaat siis mukaan hyvän asian puolesta!

Itse aion myös osallistua, ainakin jollain tavoin. Yhdet pienet villasukat on jo tehty ja keskiviikkona pääsin valitsemaan kankaita joista voi sitten ommella vaatteita, pikku peittoja yms. Kankaat oli lahjoittanut Kangas-Malla. Pinoista lähti mukaan tälläiset kankaat: ylempi trikoota ja alempi puuvillaa. Bloggaan sitten myöhemmin kaikki keräykseen lähtevät tekeleet.
Viikolla tuli myös täytettä niin minun nukke- kuin kirjahyllyynkin.
Nämä prinsessat saapuivat alkuviikosta, eilen tosin ehdin vasta ottamaan tytöt paketeistaan. Nyt on sormet kipeinä ja viiltohaavoilla taas mutta on nämä vaan niin ihania. Ja nyt minun hyllystä löytyy kaikki animator nuket! <3

Kirjahyllyn täytettä tuli cdon.comista jonne minulla oli 10 euron lahjakortti. Lahjakortin viimeinen käyttöpäivä läheni joten ostoskoriin napsahti tämä kirja.
Aivan ihana kirja, harmi vaan kun minulla ei ole sitä tyttölasta. Tosin tämän kanssa voi fiilistellä muuten vaan, kirja on täynnä mm. kauniita kuvia. =)

Adlibris oli toinen verkkokauppa josta tein kirjatilauksen. Sieltä kotiutui seuraavat kirjat.

Nämä kirjat olivat myynnissä halvalla joten pitihän ne tilata, päästin taas itsessäni valloilleen tuon kirotun Sulo Vilen-oireyhtymän. =) Onnellisen ompelijan opas on kyllä ollut harkinnassa hankkia jo aiemmin ja nyt kun hintakin oli kohdillaan niin ei muuta kuin tilaukseen. Mekkoni mun oli myös lähes ilmainen joten en voinut jättää sitä tilaamatta, tämä tosin varmaan kuuluu myös siihen fiilistely osastoon.

2 kommenttia:

  1. siis aivan ihania nää animatorsit..mie niiiiin haluan noita. vinkkasin jo mummollekkin, että pliiiiis..meidän pimu tarttee näitä :D

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!