4. toukokuuta 2013

Liru laru makkarankuori

Eilen illalla iskin sakset yhteen EK:n alesta ostamaani ohueen trikooseen. Tällä kertaa testiin pääsi puseron kaava SK 4/10 lehdestä. Kaava on nyt todettu hyväksi, varmasti pääsee uudelleenkin käyttöön. Kangasvalinta sen sijaan ei mennyt ihan nappiin, napakampi ja paksumpi trikoo sopisi tähän malliin paremmin. No mutta paita tuli nyt kuitenkin tehtyä ja mukava se on päällä sitä ei käy kieltäminen.
Etuhelman rypytykset meni vähän niin ja näin ja tuohon nappilistan alle vaihdon pitsin kertaalleen puretun poikkikaitaleen tilalle. Trikoo siis EK:n palalaari, pilvi interlock Bellapuu, pitsi Ompelun ihanuus ja valkoiset KAM-nepit KVK.
Postipoika toi myös eilen kirjeen Englannista. Kirje sisälsi taas yhden Ebay-ostoksen. Kirjeestä löytyi tälläisiä:
Pitkään olen miettinyt tälläisten kudottujen merkkien hankkimista mutta jotenkin se on aina jäänyt. Mutta nyt ei tarvinnut enää miettiä kun nämä olivat oikeasti niin halpojakin, 72 kpl toimituskulujen kanssa reilut 5 euroa. Tässä vielä linkki Ebay-sivulle. Tästäkin tilauksesta on ainoastaan hyvää sanottavaa ja toimitus oli erittäin nopea. Tilauksen tein 26.4 ja eilen olivat tosiaan jo perillä.

Lähiaikoina koitan vastailla saamaani kolmanteen haasteeseen ja yhden tunnustuksenkin olen saanut. Lähiaikoina on myös luvassa arvonta, joten kannattaa pysyä kuulolla. Mutta niistä siis myöhemmin lisää, nyt on aika lähteä valmistautumaan yövuoroon.

6 kommenttia:

 1. miun kaveri on myös ihan ebay fani. tilaa nykyään varmaan maitoakin sitä kautta XD mie en oo ees varmaan ikinä käyny kurkkimassa mitä siellä on :/ tuo pusero on kyllä tooooosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kehuista! =) Ebay on kyllä ihan kätevä tapa ostaa ulkomailta. Tosin se on myös loputon suo. Aikaa saa menemään vaikka kuinka kun sivuilla pyörii.

   Poista
 2. Ihanan pirteä paita :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!