4. kesäkuuta 2013

Jippii! Nyt on loma ja arvonnan voittajat selvillä!

Hei, virallinen valvoja tässä! =) Jippii! Kohta on kesä ja loma -arvonta on nyt suoritettu. Arvonta suoritettiin RANDOM.ORG -sivuston avulla. Osallistujia kertyi lähes 120 ja arpoja pitkälti yli 200. Sitten vähän rumpujen pärinää, arvonnan voittajat tulee tässä:
25 € lahjakortin FABRIINA-verkkokauppaan voittaa:

  KatiJ
Jee, arvontaa :D Ja tulipa korjattua virhe lukijastatuksesta, muistin olevani lukija mutten näköjäste ollutkaan, ny ollaa ja kolmella arvalla lähdetään mukaan (kuva linkitetty blogiin alinalle1.blogspot.fi) :)

20 € lahjakortin ROYALKESTOT (neppi.fi)-verkkokauppaan voittaa:  

Simpura
Löytyi taas ihana blogi seurattavaksi:)
Osallistuisin kolmella arvalla, linkityksen teen illalla kotiuduttuani, jos sopii:)

10 € lahjakortin HANHELI -verkkokauppaan voittaa: 

  Lankavakka
Yksi arpa minulle, kun en onnistunut yrityksestä huolimatta liittymään lukijaksesi. Toivottavasti se yksi on sitäkin onnekkaampi. :)

Paljon onnea kaikille voittajille! Voittajilla on nyt viikko (11.6 mennessä) aikaa ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla (roudanmuruset@gmail.com). Jos mitään ei kuulu, arvon uudet voittajat.

Uusia lukijoita tupsahti blogiin myös runsain mitoin arvonnan aikana, tästä olen kovin iloinen ja toivon että piipahdatte blogissani jatkossakin. Lämmin kiitos kuuluu toki myös kaikille muille arvonnassa mukana olleille. Rouva Routa ja Muruset toivottaa kaikille hyvää ja lämmintä kesää! <3

P.s Ja jos tällä kertaa ei onni suosinut niin ei syytä huoleen. Täällä suunnitellaan jo uutta mukavaa jännitettävää teille, joten kannattaa pitää korvat höröllään ja silmät tarkkana. =) Myös blogin 1-v. synttärit häämöttää loppukesästä joten silloinkin on varmasti jotain mukavaa luvassa. Mutta näistä paljastetaan sitten myöhemmin lisää. Nyt näkemiin ja kuulemiin! =)


8 kommenttia:

 1. Oijoi, ihanaa.....kiitos, kiitos :)
  Sähköpostia laitettu.

  VastaaPoista
 2. Oo, ei oo totta, ihan uskomatonta, jee!! Äkkiä laittaan spostia :D
  Ja onnittelut muille voittajille :)

  VastaaPoista
 3. Hei, miten sait verkkokauppoja sponssaamaan arvontaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutkimista, hutkimista ja ideoita. Kyselyikä ja itsensä markkinoimista. =)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!