12. kesäkuuta 2013

Lisää minejä, Iloa ja lämpöä lapsille-keräys, osa IV

Edellisen postauksen lopussa kerroinkin jo että viime lauantaina ompelin lisää pikkuisia peittoja keräykseen. No nyt ne ovat ikuistettu kuviksi ja tälläisiä tyttöpeittoja syntyi kolme kappaletta.
Maanantaina surruutin myös valmiiksi loput vaatteet jotka olin lahjoituksena saaduista trikoista leikannut.
Ensimmäinen haalari meinasi saada aluksi roskistuomion kun vetoketjun ompelu ei ottanut onnistuakseen ollenkaan. Päätin kokeilla sitten kuitenkin jotain pelastusta ja lopulta haalarin eteen tuli kam-nepit. Nämäkin vaatteet ovat kaikki kokoa 50-56 cm. Trikoot siis lahjoitti Kangas-Malla, resorit, nepit, kumpparit ja vetskari omista varastoista.

Juhannukseen asti olisi vielä aikaa tehdä jotain keräykseen, voi olla että enempää en ehdi sillä ensi viikolla on tiedossa lomailua koko perheen voimin. Mutta kuten aina vannomatta paras, pariin peittoon nimittäin olisi vielä kankaat valmiina ja puikoilla olisi yhdet pienet sukat kesken. =)

Tähän mennessä keräykseen on minulta lähtenyt:
- kolme paria pieniä villasukkia
- kuusi pientä peittoa
- neljä bodya
- neljät housut/legginsit
- yksi nuttu
- yhdet terättömät potkuhousut
- kaksi haalaria

Näihin viimeiseksi tehtyihin vaatteisiin ja peittoihin pääsin myös ensimmäistä kertaa kokeilemaan Etsystä tilaamaani "Handmade"-leimasinta. Leimasin maksoi toimituskulujen kanssa alle nejä euroa. Ja toimitus oli todella nopea, kirje matkusti Etelä-Koreasta tänne Suomen maahan noin viikossa. Ja tälläistä jälkeä leimasin tekee:

Leimasinvärinä käytin Versacraftin värejä joka kiinnitetään kankaaseen silittämällä. Värin pitäisi kestää 40-asteen konepesu.

Moni on varmaan käynytkin tuolla Etsyn maailmassa seikkailemassa. Ja ne jotka eivät ole, niin varoituksen sana! Etsy on varsinainen tavarataivas joten siellä saa kyllä kulumaan aikaa ja rahaakin halutessaan. Itse olen tilannut sieltä tuon leimasimen lisäksi kankaita ja erilaisia askartelutarvikkeita.

4 kommenttia:

 1. Voi kuinka ahkerana olet kauniita asioita tehnyt pikkuisille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvään tarkoitukseen menevät niin mukava näitä on tehdä. =)

   Poista
 2. Hyvän tekeminen on vain niin suuremmoista. On hyvä olla välillä pyyteetön ja auttaa <3. Nostan sinulle hattua.

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!