20. kesäkuuta 2013

Terveisiä Tampereelta!

Maanantaina lähdettiin ja eilen illalla kotiuduttiin Tampereen reissulta. Reissu oli oikein onnistunut ja kaikilla oli oikein hauskaa. Toki normaalit itkupotkuraivarit mahtuivat myös mukaan. Kahden päivän pyöriminen ja kieppuminen Särkänniemessä aiheutti matkaajille vähän mustelmia, kipeitä lihaksia ja auringon polttamaa ihoa mutta kyllä oli reissu jokaisen euron arvoinen. =)
Maanantai illalla otettiin jo vähän esimakua tulevaan kahteen päivään erään kauppakeskuksen aulassa olleessa autossa.
 Särkänniemessä Angry birdsit syynättiin huolella.Kaikki mahdolliset härvelit ja härpättimet käytiin koittamassa yhdessä ja erikseen. Pari vuotta kun vielä menee niin saan itselleni hyvät kaverit pojista noihin isoihin laitteisiin mihin he eivät vielä pääse. Ainakin nyt vaikutti että pojat olisivat yhtä tai ainakin lähes yhtä kovapäisiä kuin äitinsä. =) Itse olen aina tykännyt huvipuistoista ja pahaa ei ole tehnyt hurjimmatkaan laitteet. Ukkelikin yllätti minut ja kävi aika monessa laitteessa johon en ajatellut hänen edes uskaltavan mennä. Tornadoon tosin en saanut ukkelia menemään, itse sen sijaan olisin siellä voinut kieppua vaikka kymmenen kertaa peräkkäin. =)
Huvipuistossa kieppumisen välissä kerittiin vähän levätäkin. Ja näin hienoon päivään saatiin herätä keskiviikko aamuna. Muutenkin sää suosi koko reissun. Maanantaina vähän sateli mutta tiistaina ja keskiviikkona oli täysin poutaa, sopivan lämmintä ja aurinkoista.
Vähän jotain muistoja reissusta piti myös hankkia. Pojat saivat uudet lippalakit ja t-paidat jotka muistuttavat mukavasta reissusta toivottavasti vielä pitkään. Itsellekin ostin uuden avaimenperän kotiavaimille ja uuden avainnauhan töihin jossa työavaimet kulkee kätevästi mukana.
 Reissulta tarttui myös parit käsityökirjat mukaan kun halvalla sai. =)
Ja kotiinhan on aina mukava tulla. Ja tämän kotiinpaluun kruunasi tämä ihanainen kangas joka postilaatikosta löytyi eilen illalla. Kyseessä on siis Kimperin PupuLove neulos. Tämän oman metrin palasen voitin SikSaksis-blogin järjestämästä arvonnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi!