10. heinäkuuta 2013

Jumissa...

Lihasjumi, aivojumi, ompelujumi... Kaikki nämä tuntuu vaivaavan parhaillaan, tai onhan nämä vaivannut jo yli kolme viikkoa. Ompelukoneet ovat siis saaneet viettää kesälomaa oikein urakalla. Oma kesälomani loppui jo kuun vaihteessa ja työelämään paluusta on selvitty hengissä, joten kuten. ;)

Käsityörintamalla on ollut siis todella hiljaista. Muutaman kankaan olen leikannut ja ne odottavat nyt sitä ompelua. Muutamia keskeneräisiä neuleprojekteja olen muutamilla kerroksilla kartuttanut, jopa yhdet sukat sain valmiiksi joista kuvia tuossa alla. Käsityölehtiä olen sen sijaan selannut ahkerasti mutta aina nekin tuntuvat sulkeutuvan ajatuksella "ehkä sitten huomenna". Ärsyttävää, todella ärsyttävää! Ukkeli tosin lohdutti että ei kai sitä koko ajan tarvitse olla jotain näpertämässä. Ehkä näinkin, täytyy vaan toivoa että nämä jumitukset menisivät nopeasti ohi sillä minusta tuntuu että ne alkavat jo aiheuttaa pikku hiljaa lisää somaattista oirehdintaa ja hermojen kiristymistä...


Mutta nyt niihin valmistuneisiin villasukkiin.


Sukat aloitin joskus keväällä töissä yövuorossa. Nyt muutamana iltana ja eilen auringossa paistatellen tikutin sukat valmiiksi. Sukat on neulottu omasta päästä soveltaen, raidat ei ihan osuneet kohdilleen mutta eipä tuo haittaa kun sukat tulee omassa jalassa olemaan. Lankana sukissa on Novitan ihanan hempukka 7-veljestä Raita.

Hamstraus ei sen sijaan ole loppunut vaikka olen aika hyvin itseäni oppinut hillitsemään viime aikoina. Muutamia ostoksia on tullut tehtyä vaikka kaapit ja hyllyt jo pursuavat ennestään melkein kaikkea mahdollista.
Paikallisesta Prismasta ostin neljä kerää Novitan pikkusisko-lankaa. Tämä itselle uusi tuttavuus, kivan ohutta. Ehkä tästäkin tulee niitä iän ikuisia villasukkia. =) Kerät oli alessa, kaksi euroa kappale.
Viikko sitten tuli myös haettuna postista kirjattu kirje joka saapui Kiinasta. Eli kyseessä on taas ostos Ebay:n ihmeellisestä maailmasta. Mikään ei ole nimittäin ärsyttävämpää kuin ei ole tyhjää puolaa ompelukoneeseen että siihen saisi saman sävyistä lankaa ylälangan kanssa. No nyt ei ole sitä ongelmaa enää! Nämä alapuolat maksoivat reilut viisi euroa sisältäen toimituksen. Ei paha ja tilaus tuli perille kahdeksassa päivässä!
Ja viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä. Kekkis on palannut! Nyt uudessa värissä, valkoisella pohjalla oranssi kesämies! ;) Mustavalkoinen onkin jo silputtu, ompelua vain odottelee.

Ja muistakaa käydä osallistumassa kesäkisaan mikäli ristikko vielä ratkomatta! Vielä on loppu viikko aikaa, ristikko ja osallistumisohjeet löytyy TÄÄLTÄ!

4 kommenttia:

 1. Kohta tuleekin syksy ja minäkin palaan työelämään. Saa nähdä iskeekö jumit minuunkin. Ihanaa, että kohta saa alkaa neulomaan. Toivottavasti ompelujumi helpottaa pian. Ja lopuksi onnitteluni, että olet päässyt yli pahimmasta hamstrauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon tosiaan että ompelujumi helpottaisi pian ja kiitos, pakko on yrittää hillitä ostelua. Ei muuten mutta niitä kankaita ja lankoja on jo niin paljon...
   Itse saan nauttia vielä yhdistetystä kotiäidin ja työssäkäynnin yhdistelmästä ensi kevääseen asti. Silloin nuorempi poika täyttää kolme ja hoitovapaa loppuu ja palaan täysipäiväisesti töihin.

   Poista
 2. mahtavat sukat ja ihanaa kekkoskangasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Kekkis on kesämies vailla vertaa!!! XD

   Poista

Kiitokset kommentistasi!