17. heinäkuuta 2013

Kesämiehet!

Sunnuntaina se lopultakin tapahtui, neljän viikon tauon jälkeen minä ompelin. VUHUU!!! Päivän saldona oli kolme paitaa, kaikille perheen miehille omansa. Nyt minun kesämiehet voivat lopultakin pukeutua Kekkis-paitoihin, on näiden valmistumista jo odotettukin. =)
Kesämies Kekkonen-trikoo Käpyseltä  ja resorit Hannan Kankaasta. Ukkelin paidan kaava Joka Tyypin Kaavakirjasta ja poikien paidoisssa kaavana OB 3/11 perus t-paita. Kaikkia kaavoja vähän muokattu pituus- ja leveyssuunnissa. =)

Sitten sovituskuvia:
Ja yhdet pienet villasukat valmistui myös, toinen valmistui jo kesäkuussa mutta vasta nyt se sai parin itselleen.  Sukat on mini-junasukat, lankana Novitan Nalle, joku jämäkerä. Raitoja en jaksanut kohdistaa sen enempää kun nämä päätyy varmasti jonkun nallen tai nuken jalkaan koska ovat niin minit. =)
Kesäkisan vastausten tarkistus on myös käynnissä, kiitos kaikille kisaan osallistuneille! Yritän arpoa voittajan tämän viikon aikana. Vauhtia vähän hidastaa poikien kesäflunssa ja omat työvuorot. Mutta loppuviikosta on vapaata tiedossa joten eiköhän se voittaja tässä selviä.  

12 kommenttia:

 1. Onpas ihanat kekkismiehet. Tämä kangas sopii hyvin niin isoille, kuin pienille. Ilme muuttuu hurjasti kenttien värin mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! =) Tämä kangas tosiaan sopii kaikenkokoisille. Esikoinen valitsi resorit omaan ja pikkuveljen paitaan.

   Poista
 2. ihan älyttömän ihania nuo kekkoset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä kangas on kyllä mainio! =)

   Poista
 3. Kekkoset kyllä iskee aina! Ihanat nuo sun ompelumerkit, nuo mittanauhat tuolla poikien paitojen niskassa, mistäs ne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kekkonen on ykkönen! XD Tuo mittanauha on ihan metritavarana ostettu, muistaakseni joskus Liebeltä olen tilannut.

   Poista
 4. Ihanat Kekkikset, nimim. 3 metriä Kekkosia odottamassa lahjaompeluksia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itselläkin on vielä tätä vähän jäljellä tuosta kolmen metrin palasta! =)

   Poista
 5. Aivan ihanat nuo Kekkospaidat! Tuo kuosi on mainio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuosi on tosiaan aika veikeä! =)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!