13. elokuuta 2013

Hihoilla tai ilman

Viime viikolla tein ompelumasiinoille pienet "vuosihuollot". Vähän putsausta, neulojen vaihtoa ja öljyämistä. Ja tokihan juuri huolletuilla koneilla piti päästä myös ompelemaan vähän. Tilkku- ja jämäkankaista keräsin tummia kankaita kasan ja leikkelin itselleni yhden hihattoman topin ja hihattimen.
Hihattoman topin kaava on alunperin OB 2/07 lehdestä. Pidensin kaavaa reilusti ja lisäsin vielä resoriksi helmaan tuota robottitrikoota. Hihattimen kaava on piirretty Joka Tyypin Kaavakirjan ohjeita mukaillen. Robottitrikoo on tilattu aikaa sitten Royal-tuotteelta, yksivärinen trikoo ja resori Hannan Kankaasta ja pilkkutrikoo KVK:sta.

Sovituskuvat oli ihan pylleröstä kaikki tällä kertaa mutta laitetaan nyt yksi kuitenkin näytille. Kuvan ottohetkellä minun olisi jo kuulunut istua autossa matkalla töihin joten suokaa anteeksi! Vaatteet on sentään kuvassa päällä vaikkakin miten sattuu. Oikeasti tuo hihatin istuu kyllä paremmin päälle kuin kuvasta voisi päätellä. =)

8 kommenttia:

 1. ERITTÄIN kivan näköinen. tuollanen bolero olis miullakin tarvelistalla, vaan ei oo vielä eteensattunu eikä miun ompelukone oo näköjään tässä kuussa yhteistyö kykyinen XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Tämä hihatin on ollut mielessä tehdä jo kauan. Nyt tulee varmasti lisääkin tehtyä sillä tämä on aivan mahtava!!!

   Poista
 2. Mainio tapa käyttää pikkutilkut! Pitääpä itsekin kaivella laatikkoa, josko voisi noin yhdistää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, tällä tavalla saa tosiaan pienetkin palat hyötykäyttöön. =)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!