27. elokuuta 2013

Hilloa hilloa!

Sunnuntaina meillä oli omenahillotalkoot. Sää oli mitä mainioin joten omenien kuoriminen ulkona oli enemmän huvia kuin työtä. =) Ukkelin kanssa tehtiin yhdessä, minä kuorin omenat ja ukkeli poisti siemenkodat ja lohkoi omenat. Aika monta kiloa/litraa omenoita kulki meidän käsien kautta, kolme 10 litran ämpäriä oli valmista tavaraa ja toiset kolme ämpäriä kuoria ja siemenkotia. Silti tuntuu että nuo omenat eivät vähentyneet puutarhasta yhtään.
Jotain pieniä näpertelyjä on tullut tehtyä myös. Moppilangasta virkkasin pienen korin. Mitään kummenpaa ohjetta minulla ei tähän ollut.
Moppilangasta ja juomatölkkien klipsuista virkkasin tälläisen kukan...

... ja yhdestä klipsusta, langasta ja korutilpehööreistä askartelin tälläisen avaimenperän.
Yksi työkaveri pyysi myös ompelemaan tytöilleen uudet neliöpipot. Mallina oli tyttöjen vanha pipo josta otin mitat uusia varten, väri toiveena oli pinkki ja turkoosi. Trikoot Royalkestoilta. Mallin virkaa sai toimittaa tällä kertaa possu! =) Pipot ovat jo tytöille toimitettu ja olivat kuulemma mieluisat.

Eilen vietiin noita omenoita myös mammalle ja pappalle kun heillä ei tänä vuonna oikein oma sato ollut onnistunut. Kotiin tuomisina sain sitten muutaman mamman tekemän kirppislöydön. Kissatrikoo ja kasa vetskareista oli maksaneet yhteensä huimat kaksi euroa!


4 kommenttia:

 1. Nam, omppuhilloa! Hyvän kirppislöydön Mamma on tehnyt. Kyllä kirppiksiä kannattaa kierrellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tosiaan talven varalle hilloa pakastimessa, lapset tykkää puuron kanssa kovasti! =) Ja kyllä mamma tosiaan on tehnyt taas kerran löytöjä.

   Poista
 2. Sitä hilloa on sitten kiva syödä pitkin talvea :) Hieno toi kori!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Kyllä yksi päivä vuodessa kannattaa "uhrata" hillon tekemiseen, pääsee sitten lopun osan vuodesta nauttimaan siitä.

   Poista

Kiitokset kommentistasi!