9. elokuuta 2013

Hokkus pokkus!

Taannoisen kampaamoreissuni jälkeen poikkesin ennen kotiin lähtöä vielä paikallisessa Prismassa maito-ostoksilla. Lankahylly on vakiopaikka missä aina vierailen täällä(kin) kaupassa. Novitan syksyn uudet langat on saapuneet kauppoihin ja pariin otteeseen olen onnistunut ohittamaan hyllyt ostamatta mitään. Nyt en enää kyennyt. Koriin suorastaan hyppäsi kaksi kerää (näin aluksi) uutta Nalle Taika-lankaa. Ihana väripläjäys! Ja sukkiahan tästä piti alkaa väsäämään. Ensimmäisenä uudet sukat sai vanhempi poika. Tässä siis ensimmäiset taikasukat!


Ihan siis perusvillasukkaa pukkaa jälleen, yövuorossa aloitetut sukat valmistui nopeasti. Tämä lanka hurmasi ainakin minut, värikkäät raidat sopivan lyhyitä joten ei tarvitse raitoja kohdistella.

Pienempi poika ojenteli jalkaansa anovasti kun isoveljen sukkia sovitettiin joten lupasin myös hänelle omat taikasukat tehdä. Niistä sitten myöhemmin. Ja todennäköisesti tätä lankaa pitää hakea vielä lisää, yksi kerä ei nimittäin millään riitä kahteen pariin aikuisten sukkia sillä minä ja ukkeli halutaan myös omamme. =)

6 kommenttia:

 1. Voi miten nätit ! :) Itsekin ihailin syksyn uutuuksia lankahyllyillä, mutta en vielä ole kerennyt napata mukaan yhtään kerää uutuksista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se välillä kysyy selkärankaa minulta ainakin että ihanaiset kerät jää kauppaan. =)

   Poista
 2. Mä en olekkaan pitkään aikaan mitään neulonut, mutta tämä lanka on ihanaa. Just tällasta raitalankaa olenkin odotellut novitalle. Niin kyllästynyt niihin polkkiin ja lintuihin sun muihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan mukava piristys Novitan lankavalikoimaan. =)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!