8. elokuuta 2013

Kaksi pientä elefanttia

Onhan elokuu vielä kesä kuukausi, onhan? Kehtaan siis vielä laittaa näytille nämä yhdet pojille tehdyt kesäsetit. Nämä ovat odottaneet valmistumista kauan, pitkin kesää ovat valmistuneet osa kerrallaan. Ja päkkipää kun olen niin setti on setti, erillään osia ei voi ottaa käyttöön. Viime viikolla sain lopulta toiset shortsit valmiiksi joten ehti nämä setit päälle vielä muutamana hellepäivänä.

Nämä ihanat Noshin kankaat pojat valitsivat itse, äiti sitten vaan tilasi. Paidat kanttasin myös tuolla norsu interlockilla, kanttaukseen se onkin oivaa tavaraa. =) Jotenkin muuten kaihdan noita interlockeja, minä saan ne lähes poikkeutsetta reikiintymään ommelkohdista. Nähtäväksi siis jää miten näiden kanssa käy. Ja kun helteet hellittää niin keksin että nämähän menee hyvin myös yöpukuina näillä meidän hikipäillä. Poikien mielestä kankaat ovat ainakin ihanat pehmeitä.

 Kaavat: OB 3/11 (t-paita) ja OB 3/13 (shortsit).

10 kommenttia:

 1. Ihanat setit! Ja mäkin tein eilen vielä pojalle shortsit :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kiva kuulla että muutkin ompeleen vielä kesävaatteita näin loppukesästä. =)

  VastaaPoista
 3. Kivat setit! Ihanaa, kun kesä jatkuu vielä elokuussakin :)

  VastaaPoista
 4. On tuo norsukangas kyllä kivannäköinen! Hyvännäköinen, kun olet kantannut samalla kankaalla. Pitääpä itsekin kokeilla joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norsukangas on tosiaan aika valloittava! Minustakin paidoista tuli kivat noin. =)

   Poista
 5. Aivan ihanat setit, ja viimeinen kuva on aivan huippu! Pikkuinen kysymys: oletko kantannut pääntien kantinkääntäjällä? Mietin vaan toimiiko myös trikoolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Ja vastaus pikkuiseen kysymykseen. Olen kantannut pääntien kääntäjällä. Kaipa tuo onnistuisi trikoollakin jos se ei kauheasti rullaannu, leikkaa hulpion suuntaisesti niin ei pitäisi paljon rullaantua. Interlock on siitä kiva un se ei tosiaan rullaannu leikattunakaan.

   Poista
 6. Ihania ovat, sekä vaatteet että pojat. Tykkään erityisesti tuosta oranssista setistä, nam!

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!