19. elokuuta 2013

R niinkuin raktori

Ystäväperheen esikoinen täytti reilu viikko sitten viisi vuotta. Viime perjantaina pääsimme juhlimaan syntymäpäiviä. Lahjatoiveena oli pitkähinainen paita johon olisi applikoitu traktorin kuva, väritoiveina oli musta ja keltainen. Lahjapakettiin kääräistiin siis tälläinen paita.

Visioita ja suunnitelmia oli monta. Kuvia oli paljon jotka olisin halunnut paitaan tehdä joten meidän perheen miehet auttoivat kuvan valinnassa. Kankaiden kanssa piti myös vähän säätää sillä paitaa varten tilaamani kankaat jumitti tilauksesta puuttuvan kankaan takia kauppiaalla. Onneksi minulla tuota varastoa on kuitenkin omasta takaa jo ennestään joten väritoiveiden mukaiset kankaat löytyi yhdistämällä hyllystä.

Kaavana paidassa  tuttu ja turvallinen OB 4/12 Little Lamb koossa 116 cm jota kavennettu hieman. Paidan kankaat ovat ostettu mm. täältä ja täältä. Applikaatio velouria ja trikoota, lisäksi ompelin paidan etupuolelle tereet samasta trikoosta kun selän numeron. Paidasta tuli ainakin omasta mielestä oikein kiva kaikesta säätämisestä huolimatta. Toivottavasti saaja viihtyy myös tässä paidassa. =)

16 kommenttia:

 1. Aivan huikean hieno syntymäpäivälahja! Ja applikaatio on mielettömän upea. Kyllä olet taitava!

  VastaaPoista
 2. Vielä kerran kiitos todella hienosta paidasta! Kovasti on mietitty mikä traktorimerkki on kyseessä jne. Kunhan säät hieman viilenevät niin saadaan paita käyttöön. Ja varmasti tulee käyttöön, kun on mieleinen käyttäjälle ja äidillekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos paita oli mieleinen! Ja kiitos myös teille vielä mukavista juhlista! =)

   Poista
 3. Mahtava! Meidän 9-vuotias olisi otettu, JOS vaan äiti osaisi... No äiti ei osaa, mutta ihailee muiden :D

  VastaaPoista
 4. Mahtava! Applikaatio on upea. Nuo renkaan urat ja kaikki. Varmasti oli mieleinen lahja :)

  VastaaPoista
 5. Komia on =) Kelpais varmaan meidänkin pikkumiehelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Omat pojat pistivät "tilaukseen" myös omat traktori-paidat kun tämän näkivät.

   Poista
 6. Toinen toistaan taitavampia aplikointeja. Huippua!

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!