3. elokuuta 2013

Syksyn tuntua ilmassa

Kävimme alkuviikosta koko perheen voimin pyöräretkellä. Lämpömittari näytti + 24-astetta mutta taivas oli täysin pilvinen. Pienen vesisateen saimme matkalla niskaan mutta eipä se menoa haitannut, itse taitoin matkaa kermanvaalealla Solifer-mummopyörälläni edellisen postauksen pilkkumekko päällä helmat hulmuten. Vaikka ilman lämpötilan puolesta olikin ihan kesä vielä niin osui silmiini matkan varrella erinäisiä juttuja mitkä kielivät jo saapuvasta syksystä. Samoin ilmassa tuoksui jo syksy kun pyöräilimme pitkin poikin metsäisiä teitä. Harmittelin heti alkumatkasta että en ottanut kameraa mukaan, kuvattavaa olisi ollut vaikka kuinka.

Kotiin päästyämme alkoikin sataa oikein kunnolla, siinä kuistilla sadetta pitäessä harmitti vieläkin se että kamera oli jäänyt kotiin. Sitten päätin sateesta huolimatta lähteä tekemään pyöräilemämme lenkin uudestaan, tällä kertaa tosin autolla. Lapset takapenkille, ukkeli hyppäsi kuskin paikalle ja minä istuin pelkääjänpaikalle ja ilmoitin milloin auto tulisi pysäyttää kuvaamista varten. Kameran kanssa juoksentelin pitkin metsää, matkalla oli myös suo johon minun tietenkin oli mentävä rämpimään. Viimeiseksi poikkesin vielä läheiselle viljapellolle.

Tässä jokunen otos joita tuli tällä "kuvausmatkalla" otettua. Ja huomautettakoon että minähän en valokuvauksesta ymmärrä mitään, räpsin vaan menemään. =)
Ja syksykö muka synkkää aikaa? No ehkä tämän rouvan sadetamineiden osalta ainakin! =) Mutta toivotaan että sadetamineet saavat vielä odottaa naulakossa pitkään. Nyt ainakin vaikuttaa hyvältä kun ulos ikkunasta katselen. Taidankin siirtyä ulos kauniista ilmasta nauttimaan. Ihanaista lauantaipäivää kaikille! =)

8 kommenttia:

 1. ihanan syksyisen tuntuinen postaus. kyllä sitä on ootettukin. vaikka onki tänäänkin ihan mielettömän lämmin niin ennemmin oottelisin jo ekoja pakkasia :D

  VastaaPoista
 2. Ei syksy ole synkkää aikaa vaan ihanan värikästä! Mua ei yhtään harmita että syksy tulee, ei sitten yhtään. Noista kuvistakin näkee, miksei siinä ole mitään harmittelemista :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavia syyskuvia! Sulla on joko todella hyvä kamera tai todella hyvät kuvaustaidot, tai sitten molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Taisi olla moukan tuuria että kuvat onnistui noinkin hyvin. Kuvaamisesta en oikeasti tajua mitään joten noista kuvaustaidoista en nyt sitten tiedä. Ja ihan karvalakki järkkärillä ilman miljoonan euron lisätarvikkeita kirmasin pitkin poikin metsiä. =)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!