15. syyskuuta 2013

Kirahvi edestä, kirahvi takaa...

Pienempi poika sai myös oman setin jossa kaavoina samat kuin tässä isommalle tehdyssä kolme pientä porsasta-setissä. Nämä vaatteet ovat kokoa 98 cm, housuissa on vähän kasvuvaraa vielä mutta meneväthän sitten ainakin pidempään.
Housut EK:n velourista. Paidan kirahvi-trikoo huolella marinoitu, tämä on hyllyssä maannut melkein KAKSI VUOTTA! Kääk! Kirahvi-trikoon olen tilannut siis joskus Royal-tuotteelta ja keltainen resori taas Hannan Kankaasta.
Ja vielä on keskiyöhön asti aikaa osallistua arvontaan! Klik klik!!!

8 kommenttia:

 1. Hieno setti! Velour on ihanan värinen!

  VastaaPoista
 2. Tästä setistä tulee niin lämpimästi kesä mieleen. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo velour on kyllä ihanan keltainen. Kuin kesäinen auringonpaiste! =)

   Poista
 3. Ihana setti ja etenkin nämä poseeraukset sulattivat sydämmeni. Hassua kuinka entinen ykkösyökkis väri onkin nykyään yksi suosikeistani! Onko tuo EK.n velour ollut hyvälaatuista? Onneksi olen ommellut vasta vähän yli vuoden, joten kankaat eivät ole ehtineet marinoitua tässä määrin, mutta perästä tullaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Ek velour ei ainakaan mennyt miksikään kun esipesin 60-asteessa ja vielä rummutin kuivaksi. Nyt vaatteet odottaa pesukorissa ensimmäistä pesua vaatteena joten katsotaan miten niiden käy. Ja tällä kirahvi-trikoolla on aika monta kaveria vielä hyllyssä jotka ovat samaisessa marinadissa... ups!

   Poista
 4. Vähän hyvät poseeraukset pikku-ukolla ; ) Ja kiva setti myös.
  Minkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juu jätkä pisti taas parastaan kun äiti kuvasi! =)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!