12. syyskuuta 2013

Tohvelisankarit

Syksy on virallisesti alkanut myös meillä kun pojat aloittivat leikkikoulun kesän jälkeen. Esikoinen on käynyt leikkikoulussa jo vuoden verran, kuopus sen sijaan aloitti kerholaisen uran ensimmäistä kerran tänä syksynä. Ja tokihan kerhoon piti saada uudet tossut molemmille!
Tossut on tehty saman ohjeen mukaan kuin Palomies-tossut. Kaavat ja ohjeet tossuihin löytyy täältä!

Aikaisemmat palomies-tossut on kirjaimellisesti kulutettu puhki joten hyväksi on tämä malli havaittu. Nämä tekemäni tossut on koossa 24 ja 28. Tällä kertaa pohjat ovat kunnon oikeaa nahkaa ja neuloksen taakse silitin kerroksen kangaspohjaista tukikangasta varmuuden vuoksi. Ihana neulos on tietenkin ostettu Majapuulta.

Ja pitihän tossut sovittaa ennen kerhoon menoa. =)
Ja vielä ehtii myös osallistua blogin 1-v. arvontaan tämän viikon ajan! Osallistumaan pääsee tästä!

Moikkelis moi ja mukavaa viikon jatkoa kaikille! =)

8 kommenttia:

 1. Mainiot tohvelit. Syksy on niin täällä....

  VastaaPoista
 2. ompas hyvän näköset tossut, miksei mulle ole tullut ehkes mieleen tehdä tossuja muusta matskusta kun nahkasta :) Täytyypä laittaa kokeilulistalle kun edelliset nahkaiset ovat jo pieneksi jääneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa tosiaan kokeilla muitakin matskuja kuin nahkaa. Nämä on mukavan nopeita tehdä ja kankaita vaihtamalla saa tosiaan ilmettä vaihdettua monenlaiseksi.

   Poista
 3. mahtavaa..kiitoksia vain ohjeesta. meillä näissä tossuissa viiletetään ihan vaan kotonakin joten jospas ottaisin ja kokeilisin tehdä itsekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, kiitos vaan myös alkuperäisen ohjeen tekijälle jälleen kerran. =) Minä luulen kanssa että teen vielä pojille ainakin toiset tossut myös kotona telmimiseen.

   Poista

Kiitokset kommentistasi!