12. lokakuuta 2013

Maalta kaupunkiin - Lundby, osa 3

Muistin tuossa yksi ilta että vielä on yksi nukkekoti bloggaamatta. Illan hämärissä kameran kanssa heiluminen ei ole tähän vuodenaikaan kaikkein järkevintä mutta minkäs teet kun ajatus ei jättänyt rauhaan ennen kuin kuvat oli otettu.(aikaisemmat nukkekoti bloggaukset löytyy täältä ja tästä)

Kyseessä on siis city-nukkis Lundby Stockholm. Tästäkin on jo päivitetty versio myynnissä, itselläni on vanhempi yksilö. Omani huusin joskus huutonetistä itselleni.  Tämä on vähän modernimpi versio perinteiseen verrattuna. Tästä nukkiksessa on mm. ulosvedettävä uima-allas patio (valitettavasti tästä ei kuvaa koska hyllyssä tämä ei mahdu minulla aukeamaan). Ja tässä talossa on myös pleksiset etuseinät jotka saa suljettua, suojaavat hyvin esim. pölyltä.
Tässä nukkiksessa asustaa kolmen hengen nuori perhe. Tämä koti on myös sähköistetty muiden tapaan, laiskuuttani en nyt jaksanut valoja kytkeä päälle koska muuntajan johto ei yllä suoraan pistorasiaan, jatkojohtoa en jaksanut lähteä etsimään... =)
Olohuone eri suunnista kuvattuna
Tässä talossa olohuone ja keittiö ovat yhdessä tilassa. Tilan jakaa saareke.
Talon kylpyhuoneesta löytyy mm. poreallas.
Yläkerrasta löytyy mm. takka ja iso nojatuoli raheineen.
Yläkerrassa on talon makuuhuone josta pääsee "lasiovien" kautta terassille.
Terassille pääsee myös talon rappusia ylös kipuamalla.
Tällä terassilla jatkuu aina kesä. =)

4 kommenttia:

  1. Saisinpa itsekin kunnon otteen nukkekodin laittamisesta. Minulla on itselläni laitettavana nukkekoti, jonka isäni on minulle joskus 70-luvulla nikkaroinut. Haluaisin tehdän sen 70-luvun "muodin" mukaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä nukkekotitouhu on sellaista kivaa näpertelyä, voisi tunneiksi unohtua vain järjestelemään noita pieniä tavaroita. =)

      Poista

Kiitokset kommentistasi!