31. lokakuuta 2013

Pipo päähän pakkasella...

Uusi talvitakki tarvitsi uudet asusteet kaverikseen. Omaan päähän uusi pipo ja kaulaan huivi, kyllä taas kelpaa! Koska uusi takki on vihreä, löytyy asusteita myös tätä sävyä ja vähän kyllä muutakin...
Tällä kertaa päätin neuloa itselleni uuden pipon. Langaksi valikoin Novitan 7-veikkaa, tästä samaisesta väristä tein aikaisemmin ukkelille ne villasukat (klik!) ja päätin että itselle on myös saatava jotain samaisesta langasta. Pipon silmukkamääriin katsoin vähän apuja Sk 1/11 lehdestä muuten tikuttelin menemään vähän mututuntumalla. Ja koska kokemuksesta tiedän että villalangasta neulottu pipo kutittaa, päätin vuorittaa pipon jotta sitä voisi sitten oikeasti myös käyttää viisi minuuttia kauemmin kerrallaan. Vuoreksi kaivoin tilkkulaatikosta palan tätä punahilkka-trikoota. Saumat ompelin saumurilla mutta vuoren kiinnitin pipoon käsin ompelemalla. TÄÄLTÄ löytyy minusta aika hyvä ohje vuorittamiseen. Tämä kangas on edelleen yksi minun suosikeista, tästä itselleni tekemä Jungle Stripes -mekko on ollut ahkerassa käytössä. Se siis näyttää tältä:
Ja tosiaan uusi pipo kaipasi kaverikseen myös huivia. Tällä kertaa tein tuubihuivin tilkkulaatikosta löytyneistä paloista. Aika kivan värikäs tästä tulikin.
Ja loppuun vielä pari sovituskuvaa jotka enemmän tai vähemmän vinossa ja kenossa! =D

4 kommenttia:

  1. Ihana kokonaisuus. Kiva tuo huivi :)

    VastaaPoista
  2. ai hitsit! pitäisikin vuorittaa noita neulottuja pipoja!
    todella hauska ja piristävä setti muuten ja hieno tuo tunika myös!

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!