10. marraskuuta 2013

Isänpäivä 10.11.2013

Tänään on taas vietetty isänpäivää. Meidän perhe vietti koko päivän kotona, pojat ovat olleet kipeinä joten päätettiin että ei lähdetä pappoja moikkaamaan. Kyläilyn sijaan papat saivat puhelun ja kuvaviestin muodossa isänpäivän toivotukset tällä kertaa. Ukkeli sai sen sijaan lahjan, uuden paidan.
Paidan kangas on Viljamin puodin Mega-kumpula-trikoota. Kaavana on Joka Tyypin Kaavakirjan t-paita kaava. Vaikka kangas on aika vinkeä jo itsessään kaipasi se minun mielestä vähän väriä kylkeen. Pääntien huolittelin oranssilla resorilla ja värittelin muutaman ratikan oranssilla kangastussilla. Hihansuut ja helman huolittelin niin ikään oranssilla langalla. Tästä tuli aika kiva, ukkeli sanoi myös tykkäävänsä.
Pojat muistivat myös isää, tällä kertaa tosin isin piti itse osallistua lahjan valmistamiseen. Pojat toivat leikkikoulusta paperipussit joissa oli erilaisia tavaroita joista oli sitten tarkoitus askarrella isin kanssa jotain. Tälläisiä hienoja juttuja syntyi, hirviö-monsteri-robotteja!

8 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköinen paita! Itsekin kankaiden yönä tuota kangasta vilkuilin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä oli pakko ostaa, huusi suorastaan päästä miehen paidaksi. =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, perheen miehet saivat käyttää luovuuttaan tällä kertaa! =)

   Poista
 3. Onpa mainio idea tuo muutaman vaunun värittäminen! Minusta tuo on muuten vähän tylsä kuosi, mutta nuin ihan tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä kun kangasta tilasin niin näin jo sisäisin silmin nämä väritetyt vaunut siinä. Aika kivasti tuo visio tässä toimi.

   Poista

Kiitokset kommentistasi!