30. marraskuuta 2013

Merilepakko

Lepakkohihainen tunika on ollut tarkoitus tehdä jo ajat sitten. Muutamat kaavat olin jo aikaisemmin piirtänyt mutta ne ovat hautautuneet kaavapinoon. Kirpparilta taannoin ostamassani Moda lehdessä oli kaava kyseiseen tunikaan. Sen piirtelin, leikkasin ja ompelin. Tämmöinen tuli:
Kuvassa tunika on ihan ryttyinen kun oli ollut jo päälläni "hikisessä" koulutuspäivässä . Kangasta valitessa tiesin jo että tämä ei laskeudu parhaalla mahdollisella tavalla mutta ihan pidettävä tästä silti tuli. Seuraavan teen sitten vähän laskeutuvammasta materiaalista.
Tämä Käpysen Meri Saharaita jersey on ostettu jo aikoja sitten jossain Sulo Vilen-kohtauksen kourissa. Nyt on sekin silputtu sitten (tilkkulaatikkoon jäi kyllä vielä palanen pyörimään). Kaava tunikaan löytyi siis Moda 1/10 lehdestä.

Ja muistakaahan käydä osallistumassa käynnissä olevaan arvontaan jossa palkintona pehmoinen Kinkkunen! Osallistumaan pääset napsauttamalla sivupalkissa olevaa kuvaa tai vaikka klikkaamalla TÄSTÄ!

6 kommenttia:

  1. Täällä toinen Sulo Vilen, joka kouristelee kangaskaapin edessä. Heräteostoksia on tullut tehtyä. Tämä kaava on varsin istuva lepakkohihaiseksi! Tälläistä kaava minäkin olen hissukseeen haeskellut. Tykkään siis ja kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! =) Itsellä on se tilanne että pitää varmaan pyytää joulupukilta lisää kaappi- ja hyllytilaa, niin paljon pursuilee kangasvarasto tällä hetkellä. Tämä kaava tosiaan yllätti minutkin, varmasti tulee tehtyä tällä toistekin.

      Poista

Kiitokset kommentistasi!