21. marraskuuta 2013

Pikainen kirpparikeikka

Keskiviikkona poikien ollessa kerhossa päätin ompelun sijaan liipastaa kaupungille. Pikaisen kierroksen kerkisin tehdä mm. yhdellä kirpputorilla. Tälläisiä löytöjä tarttui mukaan tällä kertaa.
Söpö nallukka oli pakko ostaa. En tiedä onko tämä aito Sylvanian families-hahmo mutta siitä viis. Nyt sai yksinäinen nalle-mamma itselleen seuraa.
"Klipsulelu"-kokoelmaani löysin pari tyyppiä lisää, identtiset tonttuveljekset.
Lisäksi löytyi iso kasa vanhoja Moda ja Suuri käsityö lehtiä. Näissä oli oikeasti tosi monta sellaista kaavaa/ohjetta joita voisi kokeilla.

Lisäksi kävin ostamassa ison kasan uusia lankoja joululahjoja silmällä pitäen ja vähän ehkä itselle lohdutukseksikin kun oman kropan hajoilu on hidastanut käsitöiden tekemistä aika lailla. Kummasti estää psyykkeen murenemista kun saa ostella vähän käsityötarpeita, hullua! =)

4 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä! Blogissani on sinulle haaste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia haasteesta! Yritän jossain kohtaa vastailla ainakin sinun esittämiin kysymyksiin. =)

   Poista
 2. Mä oon ihan harkinnut että menis lelukauppaan ja ostain noita ihania Sylvanian families-hahmoja, joita itsellä lapsena oli, mutta jotka oli niin kalliita, että niitä saatiin niin harvoin! Toki vois ehkä ensin kaivella vanhempien vinttiä, löytyiskö sieltä ne omat vanhat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi hahmot on kyllä suloisia mutta tosiaan maksavat sen verran että ei niitä kauheasti viitsi ostella uutena. Kirpparareilta ja kauppojen alelaareista aina näitä yritän bongata. =)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!