2. marraskuuta 2013

Yayyayaya Coco BAMBUU yayyayai

Paras tiskirätti ikinä on bambulangasta neulottu rätti. Tässä pätee se että mitä enemmän käytät ja peset niin sen parammaksi se tulee. Muutaman uuden rätin neuloin ja taas pyyhkii hyvin!

Nämä kaksi mallia löytyy Novitan kevät 2013 lehdestä, ylempään virkkasin lisäksi reunuksen vielä kaunistukseksi. Alempaan virkkasin myös mutta päädyin sen purkamaan kun reunasta ei tullut millään kauniin tasaista. Langat näihin löysin kirpparilta jossa kolme täyttä kerää Novitan bambua maksoi 5 euroa. (Tosin tätä(kin) lankaa oli vielä entistäkin varastoa kotona.)

Tässä vielä yksi aikaisemmin tekemäni rätti, kuvioilla saa näihin pieniin nopeisiin neuletöihin piristystä. Ja ilahduttaa se sitten käytössäkin toki! Sydänkuvion löysin joskus jostain netin syövereistä.
Kalenterissa sivu kääntyi jo marraskuun puolelle, meillä alkaakin seuraavaksi valmistautuminen isänpäivään ja esikoisen syntymäpäiviin. Omissa toiveissa olisi että ehtisin jotain ommella lahjaksi kyseisiin päiviin, katsotaan miten käy.

Itse suunnistan kohta taas työmaalle ja siellä se viikonloppu sitten kuluukin, mitä nyt käy kotona välillä nukkumassa. =)Mutta joka tapauksessa, hyvää pyhäinpäivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. haa - noi ois oivia joululahjoja noi tollaset rätit! ja ihanat puvut nukeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on tosiaan hyviä lahjoja ja viemisiä mihin vuodenaikaan vaan! Nuket pelastin kerran kirpparilta, sopivat mielestäni niin hyvin tuohon halloween-aiheeseen. =)

   Poista
 2. Olen muuten samaa mieltä noista bambutiskiräteistä. Enää meillä ei muita käytetäkään. Ja olen näitä vääntänyt myös joululahjoiksi. Tiskikukka on myös nätti malli ja helppo neuloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netissä olen ihastellut tuota tiskikukkaa, pitää varmaan koittaa joskus itsekin sitä! =)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!