5. joulukuuta 2013

Musta sydän

Eilen kävimme työporukan kanssa perinteisellä jouluaterialla. Alkuviikosta vietin jostain syystä pari lähes unetonta yötä, uni ei vaan kertakaikkiaan tullut. Sängyssä pyörimisen sijaan päätin käyttää yön pimeät tunnit hyväkseni ja istahtaa ompelukoneelle. Syntyi muun  muassa tämä lepakkohihainen tunika joka tehty samalla kaavalla kuin parin postauksen takainen merilepakko. Tällä läksin sitten myös syöminkeihin.
Tällä kertaa kankaaksi valikoitui puna-valkoraidallinen trikoo joka on aika ohutta ja hyvin laskeutuvaa. Raitatrikoon ja resorin olen tilannut Hannan Kankaasta joskus kauan sitten.

Sellaisenaan tunikasta olisi tullut vähän tylsä joten lisäsin toiseen sivuun omista kätköistä löytyneen vetoketjun ja Tigeristä ostamillani leimasimella lätkin summa mutikassa musta sydämiä tunikan etuosaan.Ja jotta ei menisi liian hempeäksi laitoin niskaan vielä yhden mustan pääkallon. Leimailuun käytin VersaCraftin mustaa leimasintyynyä.
 Ja vielä on puoleen yöhön asti aikaa käydä osallistumassa Kinkkukisaan!!!

6 kommenttia:

 1. Mistaä oot kaavan napannut? mulla on ollut samantyylinen piirrettynä irtolappuselle, ajatuksissä tehdä mustavalkoisena, sitku kerkee.

  Tää on ihana ja vitsi miten mukava ja helppo idis toi leimasin! Joutuu testaamaan lastenvaatteessa eka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Kaava tunikaan on Moda 1/10 lehdestä, itse satuin kirpparilta lehden löytämään. Tämä on kyllä aika kiva kaava! Leimasimilla leikkiminen on kyllä tosi hauskaa. Ja noita kun saa aika edullisesti hankittua niin ei siihen mene edes paljon rahaa. Itse olen myös kokomerkintöjä tehnyt näin, aika hyvin on pysynyt jopa 60-asteen pesussa kunhan vaan leimailun jälkeen silittää huolella värin kiinni kankaaseen.

   Poista
 2. todella hauskoja jujuja tässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pienillä jutuilla saa tosiaan mukavaa ilmettä vaatteisiin. =)

   Poista
 3. ompas mukavan oloinen pusero. teetkös näitä ihanuuksia tilauksesta??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi kun ehtiskin tekemään, lähinnä lahjaksi teen kaikki mitkä ei meille jää omaan käyttöön. Olishan se ihan mahtavuutta jos voisi edes osan leivästä tienata tällä tavalla.

   Poista

Kiitokset kommentistasi!