12. tammikuuta 2014

Autoilua

             Autolla ajetaan varo varovasti, ettei kaatuisi kallis lasti.
             Suoraa tietä ja suoraa tietä, mäkiä on matkan varrella. 
             Pois mummot ja vaarit alta tie näyttää kapealta. 
             Mittari näyttää kahdeksaakymppiä jarrut on epäkunnossa!


Poikien leikkikoulu jatkui keskiviikkona joululoman jälkeen. Näillä uusilla (perus)seteillä oli hyvä aloittaa kerhokevät. Kankaat on ollut leikattuna jo kauan, nyt lopulta pääsivät paininjalan alle. Kaavat kaikkiin jostain OB lehdistä. Joustofroteet Metsolasta ja resori Hannan Kankaasta.

Ja pojat oli tyytyväisiä (ja toki äitikin), hymyssä suin lähtivät näissä tamineissa kerhoilemaan.16 kommenttia:

 1. Ihanat pellavapäät ihanissa vaatteissa =)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Näistä tuli hyvälle mielelle!!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat setit ja mainiot ilmeet veljeksillä viimeisessä kuvassa :D!

  VastaaPoista
 4. Tykkään - niin poikien näköiset setit!

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirteät asut pojille!

  VastaaPoista
 6. ihanan pirteet värit. meillä tytölle mutsi ompeli sellaset aivan ihanan legginssi asu kokonaisuuden. neiti huutaa kun hullu jotta ei voi laittaa kun on sini vihree..vaikka siinä kankaassa on sydämmiä ja kukkahattutätejä sinisellä ja vihreellä pohjalla, niin jotenki hään mieltää ne mein poikien vaatteiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ehkä tytöt on sitten tarkempia näissä väriasioissa. Meillä pojat pukee kyllä melkein mitä vaan päälle. Vanhempi välillä valitsee kankaita mistä tykkää ja mistä ei. Lopputulema on kuitenkin se että valmiit sujahtaa päälle ennemmin tai myöhemmin. Tästä minä olen tietysti erittäin tyytyväinen sillä tiedän että tulee vielä sekin vaihe että äidin tekeleitä ei todellakaan suostuta laittamaan päälle. Niin ja sekin tietty saattaa auttaa asiaa että meillä pojat pukee punaista yms. "tyttövärejä" kun iskäkin käyttää mm. punaisia ja oransseja paitoja. =)

   Poista
 7. Ihanat setit! Sinisestä autosta olen itsekin aiemmin tehnyt paitaa ja tuota keltaista tarttui viimeksi mukaan Metsolasta :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!