7. tammikuuta 2014

Pienen tytön nukenvaunut

Viime viikonloppuna saimme osallistua kaksiin synttärijuhliin. Perjantain juhlia varten kääräistiin pakettiin jotain itse tehtyä ihanalle pikku prinsessalle. Itsellä oli kovat suunnitelmat lahjan suhteen, applikaatiokuvakin oli jo etsittynä ja piirrettynä. Mutta kuinkas kävikään, ompeluaika valui kirjaimellisesti vessanpöntöstä alas. No onneksi on aina se suunnitelma B. Ja se oli tälläinen.
Perjantaina aamusella saksin ja ompelin kasaan liivimekon. Joskus yksinkertainen on vain kaunista, tämä kangas ei kaivannut mielestäni kaverikseen mitään erikoisuuksia. Tästä tuli aika söpö! Pakettiin kääräistiin vielä barbie ja prinsessa rannekoru 3-vuotiasta neitosta ilahduttamaan.
Liivimekko on kokoa 104 cm ja ihana tytöt ja nukenvaunut velour on Majapuulta.

9 kommenttia:

 1. Tämä ei todellakaan kaipaa mitään ylimääräisiä hörsellyksiä vaan on ihan juuri tällaisena.

  VastaaPoista
 2. vitsi mikä kangas..ihan mahtava!

  nyt tässä mietin jotta mikä ihme miuhun on menny kun punanen on nykyään näköjään meikäläisen lemppisväri. siis kirkkaanpunanen. voiskohan tätä kutsua kolmenkympin villitykseksi?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kangas on tosiaan aika herkku! Punainen on pop, minä tykkää myös! Hyvä se on että iän mukana tulee kaikkia hullutuksia ja villityksiä! ;)

   Poista
 3. Ihana!!! Mulla on tuota kangasta vai pienen pipopalan verran...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oman palan loppua säilön varmasti sitten seuraavan vuoden ja silittelen vain. =)

   Poista
 4. Kyllä vaan on hieno liivari ja kiva kuosi. Kiitos vielä kerran! Rinsessa on pukenut tämän päälle jo kaksi kertaa. Sopiva on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Hyvä että oli sopiva, aina se vähän jännittää että tuleeko tekeleistä sopivia. Mukavaa se on teijän ihanalle Iituskalle näitä tehdä. Ja vielä minä teen jonain päivänä sen kisupaidankin, jäi sen verran harmittamaan kun en sitä nyt kerinnyt. =)

   Poista
  2. Joo kyllä otetaan vastaan myös kisupaita. Iteltä kun ei synny noita hienoja applikaatioita, jotain muita väkerryksiä vaan...

   Poista

Kiitokset kommentistasi!