10. helmikuuta 2014

Viime viikolla posti toi...

Viime viikolla posti-täti toi meille kaikkea kivaa!
Disney Storesta tuli iso paketti. Sisältä löytyi tälläisiä ihanuuksia. Ensimmäiseksi Helinä-keiju, aika söpis tupsutossuineen!
Ihanat siskokset Frozen- huurteinen seikkailu elokuvasta. Punapää Anna eritoten sulatti minun sydämen!
Samaisesta elokuvasta on tämä jäbä. Kristoff on muuten ensimmäinen miespuolinen animatornukke. Söpö on hänkin suurine silmineen.
Loppuviikosta olimme muutaman päivän mökkireissulla poikien kanssa ja kotiin palatessa löytyi pöydältä mm. tämä Novitan lapaslehti. Päädyin tilaamaan tämän suoraan Novitalta koska kaupasta tätä en löytänyt. Todella kauniita malleja lehti täynnä!
Toisena lehtenä oli tullut Suuri käsityö-lehti. Lankesin tilaamaan tämän itselle "joululahjaksi" viime vuoden lopulla, tämä oli tilauksen toinen lehti. Tilaajalahja oli myös tullut samalla, uusia saksia kaksin kappalein. Molemmat ovat päässeet jo testiin ja hyvin leikkasivat. Hieman totuttelua vaatii vielä noiden räätälisaksien pitely kun on vanhoihin niin tottunut. Pienemmät sakset ovat oikein oivat leikatessa applikaatioihin tulevia palasia. Itse lehdessä oli myös muutama mukavan oloinen kaava joita pitää kokeilla ja ainakin yhdet villasukat päätyy varmasti puikoille tämän lehden ohjeiden mukaan.

4 kommenttia:

 1. oih..vitsi nuo nuket on ihanan näkösiä. mistä sie siis niitä tilaat??saiskos linkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä olen tilannut: http://www.disneystore.co.uk/
   Muutamassa suomalaisessa verkkokaupassa näitä on myös myynnissä, googlella varmasti löytyy kun hakee. Tuolta disney storesta kun tilaa pari kerralla tai jonkun kanssa kimpassa niin saa nuket halvemmalla kuin suomesta. Ja storessa nämä nuket ovat aika ajoin tarjouksessa 15 punnan hintaan.

   Poista
 2. Noi on kyl söpösiä nukkeja, koskakohan niitä raaskeis ite tilailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimpassa vaan tilaamaan jonkun kanssa tai sitten vinkkinä isovanhemmille että lapsi haluisi tälläisen ja tälläisen nuken... tai sitten pyytää joulupukilta! ;)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!