19. huhtikuuta 2014

Etsivätoimisto Omeletti

Taas on pääsiäinen. Suurelle osalle se merkitsee pitkää vapaata jolloin herkutellaan monenlaisilla pääsiäisherkuilla ja nautitaan kukkaan puhkeavasta keväästä. Kaikki eivät kuitenkaan kerkiä levätä laakereillaan vaan pääsiäinen on joillekin vuoden kiireisintä aikaa.

Tässä muutama työmyyrä jotka paiskivat pääsiäisenä töitä lähes kellon ympäri. Saanko esitellä etsivätoimisto Omeletin pojat, Vikke ja Jösse.Joka vuosi kadonneet pääsiäismunat, kidnapatut pääsiäispuput ja karanneet tiput aiheuttaa tälle kaksikolle monenlaista päänvaivaa.


Vikke on toimiston pomo. Kylmähermoinen välkky joka ei turhia turise. Pulmat ratkottuaan vetäytyy tämä pitkäkorva koloonsa kuin Batman konsanaan. Veitsenterävän älynsä ja huippunopean päättelykykynsä lisäksi Vikke on keksinyt monenlaisia erikoisaseita ja vempaimia pahisten päänmenoksi.Viken oikea käsi on Jösse. Jösse on Viken vastakohta. Ikiliikkuja bilehile joka harvoin malttaa olla hiljaa. Jösse hallitsee valeasut ja naamioitumiset vaikka unissaan kuten kuvasta näkyy. Ja vaikka ulkonäkö saattaa pettää taittuu tältä kaverilta myös monenlaiset itämaiset taistelulajit leikiten. 

Toivotetaan näille kavereille nyt onnea ja menestystä jatkossakin sillä vielä on pääsiäistä jäljelle ja monen monta avunpyyntöä odottaa vielä ratkaisemistaan. =)

Vikke ja Jösse hyppäsivät poikien paitoihin jossa kaavana OB Raide. Paitojen trikoot ja yksivärinen resori Hannan kankaasta. Raitaresori Majapuulta. Applikaatiot velouria ja trikoota.
18 kommenttia:

 1. Voi apua, ihan mielettömän hienot! Näillä saa kyllä hymyn huulille :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Nämä on tosiaan aika kivat kankaat. Harmittaa kun piti nuukailla silloin kun osti näitä, itselle olisi kelvannut myös jompikumpi. =)

   Poista
 3. No voi huh, kun olet ihan mielettömän taitava!!! Huiput paidat!

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavat! Ihailen aplikointijälkeäsi!!!!!

  VastaaPoista
 5. Ihania! Ihan loistavia toteutuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Netin selailusta ja omasta vilkkaasta mielikuvituksesta on jotain hyötyä. Saa lapset ainakin vaatteita. =)

   Poista
 6. Ihan älyttömän mahtavat paidat! Niin veikeät, hauskat :)

  VastaaPoista
 7. Olen käynyt kolme kertaa ihailemassa näitä paitoja. En ole pystynyt kommentoimaan aikaisemmin, koska nämä ovat niin hienot, että minua ensin pyörrytti, sitten vihersin kateellisena ja nyt olen onnellinen, että tässä maassa on näin taitavia käsityöihmisiä. Tämä ompelija jatkaa harjoituksiaan ja ehkä joku päivä applikoi näin hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten tuttuja nuo tunteet ovat itsellekin kun toisten tekekeitä käy ihailemassa. Mutta hyvä me! Tämä harrastus on niin parasta, aina oppii uutta vaikka välilllä se ottaakain vähän koville. ;)

   Poista
  2. Onneksi meitä on monta ja aina muiden upeiden luomusten näkeminen potkii myös itseä eteenpäin. Nyt valitettavasti ompeluaikaa on niin naftisti, että applikointi on jäänyt. Ehkäpä olisi aika taas aloittaa sekin!

   Poista
  3. Totta! =) Onneksi ommella voi niin paljon erilaisia juttuja että kyllästymään ei varmasti pääse. Voi kun jostain voisi ostaa aikaa myös tuohon ompeluun. ;)

   Poista

Kiitokset kommentistasi!