26. toukokuuta 2014

Supervoimia!

Minulle kelpaisi ainakin jonkin sortin supervoima! Ainakin jos sillä saisi helpotusta tähän ainaiseen kiireen tunteeseen. Täällä on eletty nyt about kuukausi vähän erilaista työntäyteisempää arkea. Kuun vaihteesta aloitin tekemään töissä 30 tuntista työviikkoa. Suurin mullistus tässä oli varmaan se että nyt täytyy työmaalle mennä myös arkiaamuina kun sellainen vuoro sattuu kohdalle. Melkein kuuden vuoden tauon jälkeen se on ollut aikamoista shokkihoitoa kieltämättä vaikka työpaikka on vanha tuttu. Mutta kaikkeen tottuu, ehkä... Oman lisän hommaan tuo vielä se että lapset ovat edelleen syksyyn asti kotona ennen eskarin ja hoidon aloittamista.

Kaiken kiireen keskellä blogi-parka on siis jäänyt ihan liian vähälle huomiolle. Mutta yritän tehdä jonkin sortin ryhtiliikkeen tässä asiassa taas kerran.

Kesäkin sitten yllätti tulollaan, melkoisen hottista on ollut viime päivinä. Ja niinkuin joka vuosi, nytkään ei ole omassa eikä lapsosten vaatekaapeissa liiemmälti noita kesävaatteita. Tosin jos meidän lapsilta kysyisi eivät he tarvitsisi varmaan vaatteita ollenkaan. Kotipihalla tämä toimii vielä mutta jos pitää lähteä ihmisten ilmoille niin olisi se kiva että ei ihan tuossa luonnon nahkapuvussa tarvitsisi kylille mennä.
Päätin siis ommella Superkoira trikoosta poikasille samistelu t-paidat kesän helteisiin. Tämä kangas on kyllä hauska!
Kankaan tilasin TÄÄLTÄ!
 Kaava on jostain Ottobre lehdestä varmaan alunperin...
 Hurja dinosauruskin tai tarkemmin sanottuna sen pää pääsi myös kuvaan mukaan!
Tästä kesä voi alkaa!

4 kommenttia:

  1. No, onpa kiva kuosi, ja kivat värit etenkin. Joskus on kyllä niin mukava tehdä samisteluvaatteita. :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä hauska kangas ja kivan näköiset paidat söpöillä pojilla!

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!