5. kesäkuuta 2014

Buzzador: Nestlé Shredded Wheat

Pääsin Buzzadorin kautta testaamaan Nestlé Shredded Wheat uutuus muroja.


Shredded Wheat murot sisältää:
- 67 % täysjyvää
- 32 % marjatäytettä: vadelmaa, mansikkaa ja karpaloa
- korkea kuitupitoisuus
- sopii koko perheelle
- erinomainen aamupala tai välipala vaihtoehto

Itse en ole mikään murojen ystävä mutta meidän lapset tykkää niistä. Jos he saisivat päättää niin eläisivät varmaan niillä! Joten pojat pääsivät nyt testaamaan näitä ensimmäisenä. 


Ensin maisteltiin ihan sellaisenaan...


Rohkea muron syö...


Sellaisenaan pojat maistelivat muutaman, pojat pettyivät ehkä hieman kun murot eivät olleetkaan niin makeita mihin ovat tottuneet.

Ja kuten aina, rapatessa roiskuu ja maistelun lomassa kulho meni nurin ja muroja päätyi myös lattialle. Tässä kohtaa testiryhmään pääsi mukaan myös meidän vanha koira-neiti.


Pienellä varauksella koira lähestyi näitä lattialla olevia syötäviä.


Hetken epäröinnin jälkeen kuitenkin murot alkoi maistua. Koiralle tuli oikeastaan oikein kiire että ehtisi kaikki lattialle tippuneen murot syömään.

Testin toisessa osassa lisäsimme murojen joukkoon maitoa. Ne eivät kyllä maistuneet pojille ollenkaan vaan jäivät syömättä kulhoon.

Useamman maistelukerran jälkeen pojat ovat päätyneet  syömään nämä murot ihan sellaisenaan, maidon tulee olla erikseen lasissa. Ja luulen että pojat jopa ovat alkaneet tykätä näistä. Aamupalan korvaajaa tästä tuskin tulee, kaurapuuro on edelleen se mitä meillä pääsääntöisesti syödään aamuisin. Mutta välipalana tai naposteltava nämä murot ovat ainakin meillä parhaimmillaan. Buzzadorin lähettämässä paketissa oli näitä muropaketteja kaksin kappalein, toisen voisi viedä vaikka työpaikalle työkavereiden maisteltavaksi...

2 kommenttia:

  1. mie syön näitä makean himooni. ensin aattelin, että ei kauheempaa kakkaa maalimasta löydy, mutta sit opin näitä mussuttaa karkin sijasta. hyviä sanosin nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olin kanssa aluksi aika epäilevä ja pojat vielä enemmän. Mutta tosiaan meilläkin ainakin nuorempi poika tykkää näistä nyt kovinkin. Ihan sellaisenaan siis. Ovat tosi hyvä korvike juuri karkille/kekseille. Ja ovat ennen kaikkea siistejä syödä, tämä on ehkä itselle se paras juttu kun ei tule niin kauheaa sotkua! =)

      Poista

Kiitokset kommentistasi!