19. elokuuta 2014

Kesän makuinen muisto...

Täällä on kesän aikana keritty lomailla ja paiskia hiki päässä töitä. On nautittu lämpimistä keleistä, oltu vaan ja parin viimeisen viikon aikana yritetty sopeutua uudenlaiseen arkeen. Vähän suunnittelematta jäi siis blogi kesän ajaksi "heitteille". Mutta jos syksyn aikana koittaisin antaa sille jonkin sortin tekohengitystä jos se heräisi taas eloon.

Kesän helteet teki sen että meidän pyykkikorista ei pahemmin poikien vaatteita löytynyt, pelkkiä kalsareita vaan pääasiassa. Ne olikin tämän kesän käytetyin vaate uimahousujen lisäksi. Mutta ehdinpä minä ennen helteitä sentään jotain kesävaattettakin pojille ommella. Vilautetaan tässä siis pikaiseen tämän kesän suosikki setit.


Kaikki kaavat Ottobre lehdistä. Kuviolliset joustofroteet Naperonutun tuotantoa, yksiväriset froteet tilkkulaatikosta ja resorit Hannan Kankaasta.


Sovituskuvia ei meinannut keritä ottaa kun nämä sain poikien päälle suostuteltua. Vikkeliä kavereita! Ja kuten kuvasta huomaatte on meille tullut kesän aikana perheenlisäystä. Kaksi karvaista kakaraa jotka tottelevat nimiä Laku ja Lyyli. Ja kyllä nämä karvaiset kaverit ovat jaksaneetkin pitää meillä vauhtia yllä. Ihanat karvakasat! <3Ja jos on meidän pojat vikkeliä niin nämä kissa neidit vasta nopeita on. Kunnollia kuvia ei meinaa saada sitten millään!

Muutamia postaamatta jääneitä juttuja koitan tänne vielä laitella joista kuvia putkahteli koneelle kun niitä kamerasta siirsin. Ja toivottavasti myös jotain uutta alkaisi ilmestyä. Karmea totuus poikien vaatekaappien sisällöstä meinaan iski vasten kasvoja kun esikoinen aloitti esikoulun reilu viikko sitten. Kaikki vaatteet ovat alkaneet käydä pieniksi. Pitänee laittaa jonkin sortin tuotanto pystyyn ettei tarvitse poikien polvihousuja muistuttavissa verkkareissa päiväkotiin lähteä.

Niin ja parin päivän päästä blogi viettää vuosipäivää ja saavuttaa kahden vuoden iän. Pitäisikö sen kunniaksi järjestää jotain kivaa? Arvontaa kentiäs? Vai käykö täällä edes enää ketään, tiedä häntä mutta katsotaan mitä tässä keksisi....

Joka tapauksessa oikein ihanaa alkavaa syksyä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hei mukava ku olet tullut takaisin. Ja onnittelut uusista perheen jäsenistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =) Ja nuo kaksi karvakasaa valvottaa minua enemmän kuin pojat varmaan yhteensä tähän asti!

   Poista
 2. Onpas söpöset uudet perheenjäsenet!

  VastaaPoista
 3. Voi kun suloisia pikku veijareita! Ja kivat asut olet myös pojille tehnyt.

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!