2. kesäkuuta 2019

Takki valmiina

Takin ompelu edistyi hyvää vauhtia, kolmas ja viimeinen sovitus tehtiin vielä. Tässä sovituksessa katsottiin mihin mittaan hihat ja helma tullaan ompelemaan. Ja tarkistettiin vielä nappien paikat.
 
 
 
Sekä hihoista, että helmasta otettiin pituutta viitisen senttiä pois ennen käänteiden silitystä.

Kun hihat ja helma on ommeltu, käännettiin koko komeus oikeinpäin toisessa hihassa olevan kääntöaukon kautta. Sitten vielä napinlävet ja napit paikoilleen. Nyt takki on valmis!

Valmis takki soviteltiin vielä ja otettiin muutamat kuvat ulkona.


Allekirjoittaneen pihalla ei taida olla juurikaan tasaista paikkaa joten asiakas joutui nyt poseerauksen lisäksi tasapainoilemaan vinossa maastossa. =)

Asiakas oli takkiin todella tyytyväinen. Takki tuntui kuulemma mukavalta päällä. Asiakas oli myös todella tyytyväinen siihen, että oli lopulta valinnut kuviollisen kankaan takkiin. Takki oli asiakkaan mielestä sopiva kaikin puolin ja juuri sellainen kuin oli toivonut.

Nyt takki odottaa vielä koululla arviointia. Hyväksytyn palautteen jälkeen takki luovutetaan asiakkaan käyttöön. Tässä kohtaa vuotta toki toivon, että kesällä ei takille olisi kauheasti käyttöä. 

3 kommenttia:

  1. Niin hieno takki tuli ! Istuu tosi hyvin olilla

    VastaaPoista
  2. kyllä näyttää hyvältä ,takki on kuin valettu henkilölle.Huomaa että olet ammattilainen,takki esittely on hauskasti kuvattu ja tekstitetty.

    VastaaPoista
  3. Nyt kun ilmat ovat jo viilentyneen asiakas on tainnut saada takkinsa käyttöön. Pidän etenkin siitä kuinka olet onnistunut saamaan hartialinjan istuvaksi. Seuraava työ jo koneen alla?

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi!